Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Daytona

- dobrá cena, - tichý chod, - zloženie prístroja nie je zložité, zvládne ho aj laik, - produkt 2 v 1, páči sa mi, že má aj sedadlo, pri cvičení sa dá aj trochu uvoľniť pri námahe, alebo využiť na zahriatie pred cvičením, odporúčam každej vekovej kategórii.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2013)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Ako som predtým spomenul rotopedom sa dostanete po svete pomocou tabletu tam, kde v živote asi ťažko si človek vie predstaviť, že by sa tam dostal. Manuál k rotopedu trocha zákazníka potrápi, kým príde na to ako spojazdniť aplikáciu. Rotoped môže slúžiť všetkým vekovým kategóriam. Cena tovaru je asi primeraná k ostatným druhom rotopedov a ich možnostiam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2015)

Zákazník si môže overiť svoju kondíciu a pravidelným cvičením si ju zvyšovať. Rotoped môžu využívať ľudia bez kondície i dobre trénovaní, variabilita cvičení je neskutočná. Tento rotoped som kupoval preto, že v spojení s tabletom si môžem v pokoji domova odjazdiť akúkoľvek trasu na planéte s náročnosťou terénu zhruba na 80 % oproti skutočnosti a navyše aj vidím na obrazovke vybranú trasu na displeji tabletu.

Zatiaľ nič.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

-za cenu, ktorú som zaň zaplatila je to to najlepšie čo som si medzi ponúkanými produktami mohla vybrať -chod je taký tichý, že tým nikoho nevyrušujem -určite by som ho preto odporúčala každému

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2010)

-pevný a kvalitný rám -tichý chod -8 stupňov záťaže, takže začiatočníci nebudú mať vôbec žiadny problém -priaznivá cena -computer sa ľahko ovláda a všetko je prehľadné

-jediný problém može robiť samotná montáž, no o to viac sa potom tešíte na výsledok



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Rotoped inSPORTline Quiet

Ináč by ten bicykel bol fajn !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2009)

tovar prišiel poškodení a chýbajú súčiastky.Volal som na reklamacie,ale chlapík bol na obede.Tak som mu nechal moje tel.čislo a viac sa už neozvali.keby som nebol dosť šikovný dodnes by som sa asi nebicykloval.Myslel som ,že ste viac profesionálnejší.A ešte niečo.Do poznámky som dal dodanie po 15 hod a prepravca mi už o 9 hodine volal kde som.Ďalšie mínus.S pozdravom Novosad.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

pretože mám diagnostikovanú gonartrózu potrebovala som stroj na jednoduchú obsluhu na posilnenie svalov kolena a dolných končatín tento rotoped moje očakávania splnil,môžem posilovať aj pri televízii lebo má veľmi tichý chod,Jednoduchú obsluhu a prestavenie stupňov náročnosti zvládne naozaj každý.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.09.2016)

tichý chod jednoduchá obsluha



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

šetrí mi čas,ktorý by som musela vynaložiť cestovaním do nejakej telocvične...môžem pri cvičení sledovať TV,takže vičím denne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2013)

ľahko uskladniteľný,zaberie málo priestoru pevnosť a stabilita



Recenzia Rotoped inSPORTline Tulsa

Vynikajuci rotoped ako stvoreny pre ludi, ktori sa chcu udrzat mierne fit/schudnut bicyklovanim pri pozerani filmov/tv bez toho, aby museli vynakladat extra fyzicku namahu. Nic pre ludi hladajucich hocijako narocnejsi aerobny trening.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2011)

Velmi tichy a pohodlny rotoped.

4kg kotuc z tohto rotopedu urcite nerobi nieco pre sportovcov, ktori si potrpia na skutocny sportovy vykon s nalezitou zatazou.



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Tento výrobok som kúpil manželke k meninám nakoľko ho chcela, ale využívam ho vo veľkej miere aj ja a musím povedať, že s týmto výrobkom sme maximálne spokojní obaja. Odporúčam, dobrý stepper za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.08.2014)

cena, skladovateľnosť,

nič



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Odporúčam každému, hlavne úplným začiatočníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.08.2009)

Veľmi dobrý produkt za rozumnú cenu. Využíva ho celá rodina. možnosť regulovania záťaže je veľmi jednoduchá a výhodná. Stačí 15 min. denne alebo 30 min 2 - 3x týždenne a človek sa cíti lepšie. Predtým som nemala vzťah k cvičeniu, ale s týmto rotopédom je to hračka a teším sa na "svojich 15 min." Vrele odporúčam.

Mohlo byť lepšie vysvetlené ovládanie a prepínanie funkcií na displeji( ktoré údajú čo znamenajú).Kto nevie po ang. ťažšie sa zorientuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

odporúčam produkt cena je super profi prevedenie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.09.2014)

dobra kvalita mohutne prevedenie dobre rozpätie záťaže ľahká manipulácia aj zlozenie neni náročne

trochu nepohodlne sedlo výmena nutná aspoň v našom prípade trochu hapruje tachometer ale neni to vada treba pedalovat nie kukat :D akou rýchlosťou ideš



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Delta

Na domáce použitie úplne stačí. Úplna spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2009)

Dostal som to, čo som očakával. Je to podrobne zverejnené v internetovom obchode pri tovare. Jednoduché zloženie. Tichý chod.

Mám ho iba zopár dní, takže zatial nič.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

tovar vyrábaný vlastnou značkou veľmi tichý chod motora vyhovujúce funkcie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.01.2016)

veľmi tichý chod výborná cena perfektné pre domáce použitie

chýbajúci popis jednotlivých funkcií (99) musíme sa k ním preklikávať - bola by dobrá k tomu brožúrka s popisom



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Ak má niekto záujem o Neptun, tak ho môžem určite odporúčať. Chodím aj do fitnes a môžem ho porovnať s profesionálnym rotopedom. Môžu na ňom bicyklovať úplni začiatočníci ako aj profesionálni športovci. Stupne záťaže sú vynikajúco nastavené a sami si podľa vaších požiadavok, zvolite svoju. Mám ho zatiaľ jeden týždeň a každý deň cvičím polhodinu pri nižšej záťaži, lebo mám sedavé zamestnanie. Potrebujem pohyb a hlavne rozprúdiť krv v tele. Je úplne tichý a bicyklujem pri telke, kde ma nič neruší. Dúfam, že bude takto fungovať bez porúch ako do teraz čo najdlhšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2009)

Som veľmi spokojný, ešte krajší dizajn v skutočnosti ako na fotke. Je tichý, pohodlný pri cvičení a displej mi zobrazuje presne to čo potrebujem.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Orcan

so vsetkym som vysoko spokojny a mozem to odporucit aj ostatnym/cena mohla byt aj nizsia/

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.10.2009)

nemusim behat po vonku v necasoch mozem bezat dostatocne rychlo/9-16km/h ktore zvladam/ vyhladaval som nieco kvalitne co sa tak rychlo neopotrebuje



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

Produkt výrazne zlepšuje kondíciu, pre aeróbne cvičenie so záťažou je pre mňa ideálny a precvičím si na ňom horné i dolné končatiny. Zvyšuje pružnosť svalov a zlepšuje celkové držanie tela a tiež zlepšuje aj "psychickú kondičku." :). Oproti iným, podobným produktom v rôznych kamenných obchodoch je kvalitný a lacný (v niektorých prípadoch až o 50 percent) a som s ním spokojná. Aj keď sa o stepper musím starať trošku viac, než som očakávala, osm s ním spokojná.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.06.2011)

Tichý chod, zaberá málo priestoru, je ľahko presunuteľný, no napriek tomu sa neposúva počas tréningu ani po hladkom povrchu.

Nie vždy sa mi podarí "trafiť sa" do toho, do akej miery má byť naolejovaný a často sa mi stane, že sa prehreje alebo naopak málo "brzdí". Pri tréningu, hlavne spočiatku, sa na dlážku trúsia malé tmavé olejové čiastočky, preto si musím podlahu chrániť ochrannou podložkou.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Stala sa nevídaná vec. Pred Vianocami obchodníci žnú a neváhajú ceny zvýšiť. Tu sa stal opak cca 3 týždne pred Vianocami bola cena znížená cca o 4o Eur. Žiaľ ja som pás kúpil niekoľko dní pred znížením ceny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.12.2018)



Recenzia Vibračná plošina VibroGym inSPORTline Charles

Produkt som si vybrala pre domáce využitie ako výkonný stroj, použiteľný na rôzne cvičenia a pre jeho výhody pre zvýšenie efektivity cvičenia, možnosť precvičenia celého tela, a pre jeho ďalšie preventívne vlastnosti. Dobre sa na ňom cvičí, jednoducho sa obsluhuje, využíva ho celá rodina. Odporúčam všetkým záujemcom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.08.2015)

Je výkonný Porovnateľný s profi výrobkami Dobre využiteľný pre celú rodinu



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Zeta

som spokojná celkovo určite keby boli peniažky tak by som si aj niečo iné vybrala vo vašom internetovom obchode a super ešte navyše aj darček k vybranému produktu odporúčam aj iným zákazníkom vcelku mi aj doprava dpd vyhovovala len tak ma mrzelo, že síce deň dodania viem ale skoro celý deň som čakal ana zásileku pretože prišli až vo večerných hodinách ale aj tak ďakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.12.2009)

porovnanie cena/kvalita eňoňuňo

škoda, že pedále nie sú nášľapné z jednej strany



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Celkovo som s vyrobkom spokojna a doporucujem ho pripadnym zaujemcom o tento druh pohybu. Pre bytove podmienky je vyborny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2010)

Vyrobok je stabilny a napriek tomu nie velmi tazky. Moznost sledovania udajov na displeji je vyborna (dostatocne velke zobrazenie cisiel). Celkove prevedenie vyrobku je esteticke a vyhovujuce.

Sedadlo je prilis tvrde.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

zaujal ma svojim dizajnom, je pekne spracovany, ale samozrejme som si pozrel aj jeho funkcie, bola to dobra kupa v pomere cena a to co vyrobok ponuka. Velmi ocenujem jeho ozaj tichy chod takze ci uz ja alebo manzelka da sa na nom cvicit aj pri telke bez rusenia. Je celkom lahky takze sa s nim da lahko manipulovat a presuvat a to aj po plavajucej bez obav z poskriabania kedze ma dobre plastove nozicky. Co ma este prekvapilo je pomerne pohodlne odpruzene sedadlo, ktore som si az tak velmi nevsimol na fotke pred kupou. Tiez ma pekny a prehladny displej a funkcie. Snad cena by este mohla ist nizsie, ale to sa mna uz netyka :) Oplatilo sa mi ho kupit (na Vianoce pod stromcek) aj pre tu radost v ociach mojej manzelky, kedze to bol jej 2 roky vysnivany darcek :) Celkovo som spokojny a mozem ho odporucat aj ostatnym

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2012)

maly, sikovny, tichy

mohla by byt vacsia nosnost :)



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky