Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zondi

tento bezecky pas odporucam vsetkym ktory radi behaju a ked je vonku pochmurne alebo zima tak to je idealny bezecky pas, alebo aj tym ktory by chceli urobit nieco pre svoje telo pre bytove priestory do cinzakoch je tichy ma dobre programy,behame na nom cela rodina :) aj cena je primerana ,urcite nelutujeme bola to dobra kupa urcite odporucam kazdemu kto zvazuje ze si tento bezecky pas zadovazi,,a hlavne je ryvhly dovoz hned na druhy den ako som poslala objednavku bol tovar u mna doma, prajem prijemne behanie :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

som velmi spokojna cela odina na nom behame a do bytovzch priestoroch je perfektny a hlavne je celkom tichy

ziadne



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Rozhodla som sa pre kúpu nového rotopédu lebo starý nám po 20 tich rokoch odišiel. Bola to skvelá kúpa veľmi si ho s manželom pochvaľujeme, je menší ako ten starý tak nám nezaberie veľa miesta aj cenovo je v pohode

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2018)

Je skvelý



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Rotopéd je super, tichý provoz...Veľmi mi vyhovuje...Zložili mi ho deti vo veku 12 a 17 rokov. Trošku sa s tým pohrali, ale zvládli to. Ušetrili sme 50eur za montáž...S používaním som veľmi spokojná, je jednoduchý, úplne postačujúci pre domáce použitie...Veľmi odporúčam...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2020)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Kvalitný výrobok za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2011)

dobrá ergonómia stroja dostatočné možnosti nastavenia sedadla vyhovujúci rozsah záťaže tichý chod dobrý pomer cena/kvalita

Pri preprave sa poškodil kryt (dve praskliny). Myslím, že táto časť stroja mala byť v balíku lepším spôsobom chránená.



Recenzia Twist stepper inSPORTline

Vacsina hypermarketovych ministeperov sa po par mesiacoch pomerne casteho pouzivania rozpadla a to aj pod 60kg clovekom. Tato konstrukcia vyzera uz na prvy pohlad odolnejsia. Mam trochu pochybnosti ako dlho by zvladal tych hranicnych 100kg, ktore garantuje vyrobca, ale cloveka okolo 70kg uplne v pohode.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2013)

Robusny, vydrzi aj kazdodenne cvicenie.

--



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Trošku ťažší (čo asi musí byť), takže sa natrápil kuriér,kým ho vyložil a aj my, kým sme ho v dome dostali na svoje miesto. Zatiaľ používame dva týždne, ale určite odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.12.2020)

tichý, používame pri telke jednoduché prehľadne menu Veľká bežecká plocha,čo je fakt super pre začiatočníkov ako my

Programy s videom sú slabšie,ale to sme čakali



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Vyberal som si z viacerých značiek. Moje požiadavky boli dĺžka kroku min.40cm, kvalitné guličkové ložiská, odolná konštrukcia, možnosť si otestovať pred kúpou. Zatiaľ po niekoľkodňovom používaní som spokojný. Čas ukáže správnosť výberu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.01.2020)

tichý masívny, mal by dlho vydržať (čas ukáže) vyzerajú byť kvalitné ložiská na všetkých pohyboch jednoduchá montáž (pri jednom úkone potrebná pomoc druhej osoby) po pár dňoch cvičenia už cítiť pozitívne výsledky

dosť ťažký (daň za kvalitnú mechaniku) displej len orientačný (používam len čas cvičenia) cena sa mi zdá privysoká, reálne tak 300,- €



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Vzhľadom na cenu zrejme najlepšie veslo na domáce použítie na CZ/SK trhu a to som hľadal dobré 3 týždne. V porovnaní so vzduchovými je veľmi tiché, ideálne do bytu - susedia budú v pohode. Vzhľadom na rozmery vhodné aj do menších priestorov. Iste, nie je porovnateľné s komerčnými vzduchovými veslami ale na bežné použitie doma, prípadne udržanie si kondície počas aktuálneho lockdownu úplne stačí a určite by som ho kúpil opäť. :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.02.2021)

Cena Rozmery - nezaberá miesto, ideálne do menších priestorov Možnosti regulovania záťaže naozaj pre každého vrátane tých zdatnejších Rýchle zloženie Vhodný aj pre vyšších (mám 183cm a úplne bez problémov) Ešte raz cena - v tejto cenovej kategórií zrejme bezkonkurenčné veslo na domáce použitie na CZ/SK trhu. Kvalita spracovania Dobré skúsenosti s výrobcom inSPORTline + rád podporím "domácu" značku :) Minimálna hlučnosť

Úzke držadlo - 5 cm na každej strane a bolo by to super! Nášľapy by mohli byť vyriešené trochu lepšie ale dá sa na to zvyknúť - vzhľadom na rozmery a cenu by som to ani nebral ako negatívum. Čo mi však ozaj lezie na nervy - uchytenie nôh na nášľapoch suchým zipsom. Pásiky sú fajn, široké, nerežú na nohe (v teniskách) ale samotný proces uvoľnovania a uchytávania je dosť nepraktický hlavne ak chcete veslo používať ako súčasť CrossFit-ového WODu / kruhového tréningu - rýchlo nasadnúť, zosadnúť... Avšak to je individuálne, takže ak chce niekto len veslovať, netreba to brať ako negatívum. :) Možno počítač - zdá sa že jednotky, kalórie, metre atď. ukazuje len veľmi orientačne.



Recenzia AirBike inSPORTline Basic

Idealny na miernu zataz - cca 30 minut denne (keby som ratal s 60+ minutami, tak urcite riesim AirBike inSPORTline Lite). Nema vela suciastok a ma pevnu konstrukciu, cize je mensie riziko, ze sa nieco pokazi. Nieje tazky, takze sa lahko presuva po byte (nepotrebuje fixne miesto) a nikde realne nezavadzia, ked sa nepouziva. Rovnako aj mechanicke casti niesu komplikovane (tie uz prisli v celku/poskladane), cize opat mensie riziko poruchy. Vseobecne skvely stroj - ci uz z hladiska kardia (spalovanie + pre srdce) ale aj posilnit, kedze clovek musi aktivne zapajat aj hornu polovicu tela. Najlepsi stroj na doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.04.2020)

Pevna konstrukcia Prijemny material Jednoducha konstrukcia Lahky na presun

Mierne hlucny - kto ma tenke steny v byte alebo "milych" susedov, treba rata s tym, ze nieje uplne tichy. Nic tragicke, no dobre vediet.



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Lilly

Mám ho krátko, zatiaľ som spokojný. Spĺňa svoju funkciu. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Spĺňa svoju funkciu. Prijateľná cena.

Popis funkcie jednotlivých tlačítok na ovládacom paneli, by mal byť v návode podrobnejší.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

-za cenu, ktorú som zaň zaplatila je to to najlepšie čo som si medzi ponúkanými produktami mohla vybrať -chod je taký tichý, že tým nikoho nevyrušujem -určite by som ho preto odporúčala každému

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2010)

-pevný a kvalitný rám -tichý chod -8 stupňov záťaže, takže začiatočníci nebudú mať vôbec žiadny problém -priaznivá cena -computer sa ľahko ovláda a všetko je prehľadné

-jediný problém može robiť samotná montáž, no o to viac sa potom tešíte na výsledok



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Julisa

Zatiaľ plošinu využívame krátko,ale i tak sme obaja s manželom nadšení. Sme už dôchodcovia a tento stroj nás krásne vymasíruje-milujeme ho :D

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.07.2020)

O žiadnej nevýhode nemôže byť reč,pokiaľ bude pracovať a nebude poruchový.



Recenzia Twist stepper Spartan

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Power Master X

Mal som beziaci pas ale beh ma tak nebavil a hlavne som chcel vyskusat nieco, cim budem posilnovat aj zbytok tela. Do oka mi padol veslarsky trenazer. Tie drahsie maju lanko a tycku, mne sa vsak skor paci toto usporiadanie, ako veslo. Zlozenie trenazera bolo uplne v pohode, akurat ze to prislo uz vlastne akoby "predskladane", ak by som isiel podla navodu, tak kopa veci uz bola zlozenych. Nastroj plni ucel podla mna dobre (zatial parkrat pouzity). K comu mam mierne vytky je ten palubny (ne)pocitac. Pocet zaberov a cas - to meria dobre. Ale jeho vypocty v kaloriach su uplne odveci, mam iny merac (konkretne appleWatch) a ked to napr. porovnam s beziacim pasom, tak pocitadlo kalorii je vyslovene nepresne (ide o nasobky(!) hodnot rozdielu, napr. dajme tomu hodinky ukazuju 250kcal a pristroj 62. Cize nesedi to ani ramcovo. Inak ku kvalite vyhotovenia vyhrady nemam, je to oproti pasu vyrazne skladnejsie a aj ked to mozno nie je tak efektivne ako bezecky pas, mam z toho cvicenia lepsi pocit. Ako bonus by som dodal, ze si to mozem rozlozit rovno pred telkou a nikoho nerusim, co pri pase nepripada do uvahy.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.11.2020)

na zaciatok vyhovujuce primerana cena nema ziadne zbytocnosti



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Oplatí sa kúpiť, cena rozumná, funkčnosť bezproblémová.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2020)

Veľmi slušný výrobok splnil očakávanie, montáž bez problémov

Doporučoval by som výrobcovi montáž pedálov s klasickým závitom, aby bolo možné použiť pedále aj z klasického bicykla. Vhodné by bolo pre športovcov - cyklistov (teda náročnejších používateľov). Pedále sú z výroby len akési "papučové" (závit je menší). Potom by to nemalo chybu a výrobca by neutrpel...



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Caracas

Velmi dlho som vybeala medzi KETTLER a ATLANTA orbitrekom ale padla dobra volba na ATLANTU JE TO VELMI TICHY STROJ vobec ho neni pocut a nie je moc velky uplne vhodny do bytu som velmi rada ,ze som sa rozhodla pre tento stroj .VRELO odporucam dakujem za ochotu personalu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.08.2014)

nevedela som kde mam objednat ,nakoniec som sa rozhodla pre tento tovar a nebanujem tichucky nie moc vysoky akurat pre zeny super

nic



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Recumbent inSPORTline Nahary

Výrobok som si poskladal bez problémov sám. Jednotlivé stupne obtiažnosti sú dobre odstupňované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.02.2019)

ľahký nástup a výstup aj pre človeka s obmedzeným pohybom najvyššia rýchlosť dá celkom zabrať mohutná konštrukcia zabezpečuje stabilitu kolieska ľahkú manipuláciu



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky