Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zondi

tento bezecky pas odporucam vsetkym ktory radi behaju a ked je vonku pochmurne alebo zima tak to je idealny bezecky pas, alebo aj tym ktory by chceli urobit nieco pre svoje telo pre bytove priestory do cinzakoch je tichy ma dobre programy,behame na nom cela rodina :) aj cena je primerana ,urcite nelutujeme bola to dobra kupa urcite odporucam kazdemu kto zvazuje ze si tento bezecky pas zadovazi,,a hlavne je ryvhly dovoz hned na druhy den ako som poslala objednavku bol tovar u mna doma, prajem prijemne behanie :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

som velmi spokojna cela odina na nom behame a do bytovzch priestoroch je perfektny a hlavne je celkom tichy

ziadne



Recenzia Stepper inSPORTline Active

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2022)

Jeden z mála vhodný na väčšiu váhu ako 100 kg, stabilná konštrukcia, zatiaľ pouzivam len par dni ale som spokojná, nie je hlučný stabilná konštrukcia tichší chod vyzerá profi a kvalitne



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Odporúčam na zimné mesiace, kedy nie je možnosť na rekreačné športovanie, vhodný po úrazoch, pri chorobách polyneuropatie dolných končatín, pre ženy - nešportovkyne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.10.2015)

Cena, jednoduchá manipulácia, vzhľad



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Až dlhšie obdobie pravidelného používania trenažéra preveria jeho kvalitu. Toto je môj tretí trenažér, predtým som mal Orbitreck, po ňom Kettler verso 100.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2016)

Veľmi tichý chod, Masívne a kvalitné prevedenie konštrukcie.

V manuály by malo byť HNEĎ v úvode uvedené (nie až v texte), že montáž trenažéra by mali realizovať DVE osoby. Ja som montáž začal sám a potom som mal dosť veľké "dusná" - ešte že som si vedel poradiť. V manuály sa píše, že display sa má primontovať dvomi skrutkami. Tie mi však neboli dodané a ani dierky pre prípadne primontovanie display-a na konštrukciu nesedia. Ja mám display iba nasunutý na konštrukcii na príslušných vodiacich lištách. Pri maximálnom nastavení odporu (8) by som očakával väčšiu záťaž - poradím sa s výrobcom, či sa to dá nejako nastaviť, napr. pomocou lanka boudenu.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2018)

Jednoduchá montáž, prehľadný display, ergonomický design. Funguje spoľahlivo.

K bežiacemu pásu bol aj hrudný pás na meranie tepovej frekvencie. Ešte som ho neskúšal, ale nikde nie je popísané, ako spárovať iný hrudný pás. Nie je mi jasné, či ten hrudný pás je spárovaný od výroby a nedá sa spárovať s iným, v príručke žiadna zmienka o hrudnom páse.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

zaujal ma svojim dizajnom, je pekne spracovany, ale samozrejme som si pozrel aj jeho funkcie, bola to dobra kupa v pomere cena a to co vyrobok ponuka. Velmi ocenujem jeho ozaj tichy chod takze ci uz ja alebo manzelka da sa na nom cvicit aj pri telke bez rusenia. Je celkom lahky takze sa s nim da lahko manipulovat a presuvat a to aj po plavajucej bez obav z poskriabania kedze ma dobre plastove nozicky. Co ma este prekvapilo je pomerne pohodlne odpruzene sedadlo, ktore som si az tak velmi nevsimol na fotke pred kupou. Tiez ma pekny a prehladny displej a funkcie. Snad cena by este mohla ist nizsie, ale to sa mna uz netyka :) Oplatilo sa mi ho kupit (na Vianoce pod stromcek) aj pre tu radost v ociach mojej manzelky, kedze to bol jej 2 roky vysnivany darcek :) Celkovo som spokojny a mozem ho odporucat aj ostatnym

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2012)

maly, sikovny, tichy

mohla by byt vacsia nosnost :)



Recenzia Twist stepper Spartan

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, - produkt je kvalitný, cenovo prístupný, spĺňa moje požiadavky, je priamo od výrobcu, - používam ho každý deň min. 20 minút - vrelo ho odporúčam - kúpou produktu chcem urobiť niečo pre svoje zdravie ale aj zdravie mojej rodiny - s kúpou som veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2015)

-nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, vyhovuje lepšie ako rotoped, spĺňa moje požiadavky - rozhodla som sa zo zdravotných dôvodov



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

Vrelo odporúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúčam!!!!!

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

Výborný na cvičenie a pohyb celého tela - je fakt výbornýýýýýýýýýýýýýýýý - pozerám telku a cvičím



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Airin

kvalitny stroj s konstrukcnymi chybami ale ako som spominal do 182cm je viac ako pouzitelny a celkom si tu kyselinu mliecnu uzijete.)) Skusal som vsetko.. vsetky moznosti ale sedlovku mam na max a to este neprepinam kolenny klb skor naopak potrebujem este tam 1 cm. (tu bolest v upone nad kolenom vsetci dobre poznate ak mate sedanku prilis nizko,,) Neviem podla coho inzinier navrhoval geometriu ale viem ze na cestnom bicykli nesedel.. mam priemernu vysku 182 nik vyssi sa na nom nezabavi a nizsi zas bude mat velky problemi obsediet koli zlemu uhlu a nedostatocnemu "prisunu"riadidiel k "stredovemu zlozenou cajgla." tak neviem pre hoho vlastne je okrem ludi od 178-183.. (ospravdelnujem sa za chyby ale nchce sa mi po sebe citat tie hovadiny ked vy po sebe neviete skotrolovat co predavate..))

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Pevna konstrukcia vymenitelne sedlo aj ked s kopromisom v podstate skvele manipulovanie vdaka gumenym kolieskaam aj napriek cca60kg vzhlad tichy chod (ozaj skoro nepocujuci) slusny odpor aj pre velmi silne stehna.. ozaj to nema strop ) prevededenie na prvy pohlad dobre ale o tom nizsie..

Najvacsia nevyhoda je ze je podla mna max. do vysky 183-184cm konstrukcia sa tvari ze je do viac ale mojich priemernych 182 cm ja asi vrchol. Sedlovka vas dalej vlastne nepusi a uz by ste nedostatocne vystieral v najnizsej polohe koleno taktiez po vymenne sedla ho mam co najbilzsie mozne nad klukami ale ak je moc v zadu tak ten tovarny offset trie o stehna. Takze tovarny bezec je na max v predu, sedlovka je na max hore a jedine co sa da trosku nastavit na 182cm je 2-3cm hybat z lizinnou. inak sedite neprirodzene az bolestivo. Takisto dalsia konstrukcna chyba su " U riadidla" .Maju o par stupnov nedostatocny uhol a uzivatel nedokaze koli nerorodzennemu vyhnutiu zapasti vydraz viac ako par minut.. Druhy ohyb je zas uz daleko a trpia ruky a ramena takze tiez stoji za prd. Jedine co okrem nepouzitia riadidiel je pouzitelne ako tak sie zlaozenie sa na rajdy akona casovkarskej koze..lenze opat je vnutorne ucko moc siroke ale dal sa to ako tak.. drziak na flasu je moc nizko a celkom sa nartapite zo zapichunutim flase pedale su tiez nic moc (lave SPD mi nefunguje vobec) je to taka velmi uboha napodobenina ale daju sa vymenit teda vlastne som to neskusal .(neviem ci su to staandartne zavity) ale ta kosickova strana sa da pouzivat a aspon si nohy oddychnu aspon v zime od tretier.. pri mojej vyzke 182 treba vlastne mat zrazene sedlovy a riadilovy posuvny regulator co najviac k sebe sk to myslite aspon trochu vazne s treningom za 550e



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i

Bežecký pás mi pre domáce použitie plne vyhovuje. Snáď len mobilná aplikácia by mohla byť lepšie prepracovaná, chýba mi prepojenie s Google fit. Takisto ovládací panel by mohol byť o dačo lepšie urobený,ale pre samotné užívanie pásu to nemá vplyv.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.02.2022)

Pomer cena výkon Kvalitné prevedenie Rozmery Skladovatelnosť Prepojenie s fit aplikáciou Hrudný pás Cena

Mobilná aplikácia nemá prepojenie s Google Fit



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Power Master X

Vybrala som si tento prístroj, lebo je možnosť mať ruky v rôznych polohách pri cvičení. Je to ako ozajstné veslovanie. A taktiež tichý chod sa mi páči, žiadne zvuky, nikoho neruším. Tiež som bola príjemne prekvapená z predprípravy montáže, skladanie bola hračka. Ďakujem zodpovedným pracovníkom. S výrobkom som zatiaľ veľmi spokojná. Môžem odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.07.2022)

Tichý chod Skladnosť Variabilita cvičenia



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.01.2022)

Vdaka tomu, ze sa da pocas využivania bežeckého pásu sledovať monitor s jeho vymoženosťami ( internet, sledovanie filmov atd.) je v našej domácnosti poradovník, kto pôjde kedy tento prístroj využiť. Aj napriek tomu, ze sme si boli zašportovať v prírode, tak aj večer bol tento pás využitý.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je super, ešte pri došľape vŕzga konštrukcia, tak ale asi sa musí zabehať a všetko sadnúť. Po reklamácii čakám na nový hrudný pás. Špedičná firma sa po týždni ozvala, že chce riešiť schodisko, tak uvidíme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2021)

tichý online tréningový program

vysoká hmotnosť, špedičná firma pri vynášaní pásu poškodila schodisko hrudný pás nemá vymeniteľnú batériu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

zaujal ma svojim dizajnom, je pekne spracovany, ale samozrejme som si pozrel aj jeho funkcie, bola to dobra kupa v pomere cena a to co vyrobok ponuka. Velmi ocenujem jeho ozaj tichy chod takze ci uz ja alebo manzelka da sa na nom cvicit aj pri telke bez rusenia. Je celkom lahky takze sa s nim da lahko manipulovat a presuvat a to aj po plavajucej bez obav z poskriabania kedze ma dobre plastove nozicky. Co ma este prekvapilo je pomerne pohodlne odpruzene sedadlo, ktore som si az tak velmi nevsimol na fotke pred kupou. Tiez ma pekny a prehladny displej a funkcie. Snad cena by este mohla ist nizsie, ale to sa mna uz netyka :) Oplatilo sa mi ho kupit (na Vianoce pod stromcek) aj pre tu radost v ociach mojej manzelky, kedze to bol jej 2 roky vysnivany darcek :) Celkovo som spokojny a mozem ho odporucat aj ostatnym

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2012)

maly, sikovny, tichy

mohla by byt vacsia nosnost :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline inCondi S200i

Celkovo - patrí medzi najrealistickejšie cyklotrenažéri na trhu, čo sa týka prevedenia a určite najlepší cena/kvalita. Je to pre hobby jazdcov, ktorí sa chcú udržať v kondícií počas nepriaznivého počasia. Ak vyžadujete tichý chod zariadenia, je to pre Vás. Aj počas prehadzovania rýchlostí počuť iba elektromotor na pár sekúnd. Prekvapilo ma iba nedostatočné nastavovanie sedla, ktoré nie je dimenzované na väčšie postavy ako 185cm.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.01.2023)

Veľmi tichý chod (na úrovni hluku zapnutej chladničky), fakt tichučké. Odporúčam aj do domácnosti s deťmi - ja jazdím keď spia a neruší ich to Kvalitný materiál, pekné imidžové prevedenie. Vhodný aj do obývačky miesto kresla :D Odpor max 350w V cene hrudný pás Možnosť pripojiť aplikácie tretích strán nastaviteľné nožičky pre krivú podlahu Možnosť upevniť tablet. Gélová podložka je neskutočne silná, zabráni pádu mobilu aj tabletu.

barany sú po dlhšom čase veľmi tvrdé - potrebné bikovať s cyklistickými rukavicami Maximálna výška cvičenca je podľa mňa do 185cm, nie 200cm ako píšu. Problematická je práve maximálna výška sedla. Sedlo sa nastavuje po intervaloch 3cm. Ak chcete niečo medzi, máte smolu. Pri bikovaní, kde o dobrom posede rozhodujú centimetre to môže byť problém. Použité lacné pedále. Občas mi pukajú Lacno pôsobiace tlačítka na prehadzovanie rýchlostí. Občas sa zaseknú stlačené - nutnosť opätovného stlačenia aby to vyskočilo späť 9kg záťažové koleso je pomerne málo, avšak magnetická brzda to celkom zachráni. Pokiaľ chcete jazdiť viac ako 350w, pozrite si iný trenažér. Pre hoby jazdcov úplne postačujúce. Neviem si predstaviť, že by som s maximálnou záťažou chcel jazdiť viac ako niekoľko minút chybne softvérovo nastavené počítadlo km a teda aj rýchlosti. Zo skúsenosti viem, že pri danom zaťažení pri reálnej jazde vonku to ukazuje asi o polovicu pomalšie/menší nájazd km. Ak však jazdíte pre potešenie, a udržanie kondície, nie je to rozhodujúci parameter. Bez košíka na fľašu



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Kvalitný výrobok za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2011)

dobrá ergonómia stroja dostatočné možnosti nastavenia sedadla vyhovujúci rozsah záťaže tichý chod dobrý pomer cena/kvalita

Pri preprave sa poškodil kryt (dve praskliny). Myslím, že táto časť stroja mala byť v balíku lepším spôsobom chránená.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Combre

Je nádherný a super funkčný. Doporučujem všetkým. Výborný pomer kvality a ceny. A perfektný návod na montáž, podľa ktorého si ho dokáže zmontovať asi každý :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2020)

Je nielen dobrý, ale aj dizajnovo veľmi vydarený. Je väčší, ako som si predstavoval, ale pri jeho parametroch to ináč ani neide



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Memphis

100% spokojnosť, stroj bez problémov zložia aj maminky na materskej vytrénované stavaním lega :), tichý chod, nezaberá veľa miesta, radosť na ňom cvičiť:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

5 ročná záruka, super cena, rýchle dodanie

možno by som uvítala v návode nejaký prehľadný nákres podložiek, nad nimi som chvíľu maturovala, ktorá je pružná a pod.



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky