Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Airin

kvalitny stroj s konstrukcnymi chybami ale ako som spominal do 182cm je viac ako pouzitelny a celkom si tu kyselinu mliecnu uzijete.)) Skusal som vsetko.. vsetky moznosti ale sedlovku mam na max a to este neprepinam kolenny klb skor naopak potrebujem este tam 1 cm. (tu bolest v upone nad kolenom vsetci dobre poznate ak mate sedanku prilis nizko,,) Neviem podla coho inzinier navrhoval geometriu ale viem ze na cestnom bicykli nesedel.. mam priemernu vysku 182 nik vyssi sa na nom nezabavi a nizsi zas bude mat velky problemi obsediet koli zlemu uhlu a nedostatocnemu "prisunu"riadidiel k "stredovemu zlozenou cajgla." tak neviem pre hoho vlastne je okrem ludi od 178-183.. (ospravdelnujem sa za chyby ale nchce sa mi po sebe citat tie hovadiny ked vy po sebe neviete skotrolovat co predavate..))

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Pevna konstrukcia vymenitelne sedlo aj ked s kopromisom v podstate skvele manipulovanie vdaka gumenym kolieskaam aj napriek cca60kg vzhlad tichy chod (ozaj skoro nepocujuci) slusny odpor aj pre velmi silne stehna.. ozaj to nema strop ) prevededenie na prvy pohlad dobre ale o tom nizsie..

Najvacsia nevyhoda je ze je podla mna max. do vysky 183-184cm konstrukcia sa tvari ze je do viac ale mojich priemernych 182 cm ja asi vrchol. Sedlovka vas dalej vlastne nepusi a uz by ste nedostatocne vystieral v najnizsej polohe koleno taktiez po vymenne sedla ho mam co najbilzsie mozne nad klukami ale ak je moc v zadu tak ten tovarny offset trie o stehna. Takze tovarny bezec je na max v predu, sedlovka je na max hore a jedine co sa da trosku nastavit na 182cm je 2-3cm hybat z lizinnou. inak sedite neprirodzene az bolestivo. Takisto dalsia konstrukcna chyba su " U riadidla" .Maju o par stupnov nedostatocny uhol a uzivatel nedokaze koli nerorodzennemu vyhnutiu zapasti vydraz viac ako par minut.. Druhy ohyb je zas uz daleko a trpia ruky a ramena takze tiez stoji za prd. Jedine co okrem nepouzitia riadidiel je pouzitelne ako tak sie zlaozenie sa na rajdy akona casovkarskej koze..lenze opat je vnutorne ucko moc siroke ale dal sa to ako tak.. drziak na flasu je moc nizko a celkom sa nartapite zo zapichunutim flase pedale su tiez nic moc (lave SPD mi nefunguje vobec) je to taka velmi uboha napodobenina ale daju sa vymenit teda vlastne som to neskusal .(neviem ci su to staandartne zavity) ale ta kosickova strana sa da pouzivat a aspon si nohy oddychnu aspon v zime od tretier.. pri mojej vyzke 182 treba vlastne mat zrazene sedlovy a riadilovy posuvny regulator co najviac k sebe sk to myslite aspon trochu vazne s treningom za 550e



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Ak má niekto záujem o Neptun, tak ho môžem určite odporúčať. Chodím aj do fitnes a môžem ho porovnať s profesionálnym rotopedom. Môžu na ňom bicyklovať úplni začiatočníci ako aj profesionálni športovci. Stupne záťaže sú vynikajúco nastavené a sami si podľa vaších požiadavok, zvolite svoju. Mám ho zatiaľ jeden týždeň a každý deň cvičím polhodinu pri nižšej záťaži, lebo mám sedavé zamestnanie. Potrebujem pohyb a hlavne rozprúdiť krv v tele. Je úplne tichý a bicyklujem pri telke, kde ma nič neruší. Dúfam, že bude takto fungovať bez porúch ako do teraz čo najdlhšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2009)

Som veľmi spokojný, ešte krajší dizajn v skutočnosti ako na fotke. Je tichý, pohodlný pri cvičení a displej mi zobrazuje presne to čo potrebujem.



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Treba cvičiť,starať sa o svoje telo a posilovne su drahe. Skusenosti cvičenia na tomto stroji su v začiatkoch,ale keď som vydela,ktore partie na tele sa posilňuju,tak som sa potešila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.11.2009)

Rozhodla som sa pre nákup tohto stroja preto,že už som dlhšie naň pozerala v obchodoch a vaša akcia to rozhodla.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

odporucam kazdemu super vyrobok

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

super stepper precvici cele telo je maly a zmesti sa vsade



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

na domáce použitie úplne postačujúci, po 1/2 hodinovom cvičení máte toho až až a vidieť výsledky. Odporúčala by som obchodu dodávať ako darček podložku pod stroj.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2013)

nízka hlučnosť,má ho v činžiaku a zatiaľ žiadny problém aj pri maximálnom výkone - mám ho však položený na penovej podložke



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia Eliptical inSPORTline Daytona

- dobrá cena, - tichý chod, - zloženie prístroja nie je zložité, zvládne ho aj laik, - produkt 2 v 1, páči sa mi, že má aj sedadlo, pri cvičení sa dá aj trochu uvoľniť pri námahe, alebo využiť na zahriatie pred cvičením, odporúčam každej vekovej kategórii.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2013)



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

So stepperom som maximalne spokojna. Hladala som nieco ucinne na domace cvicenie a stepper splnil vsetky ocakavania. Je tichy tak mi pri cviceni nijako neprekaza. Da sa nastavit rozna zataz tak urcite potesi kazdeho. Ja mozem len odporucat :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2015)

Super stepper. Sice ho mam len kratko ale som maximalne spokojna. Ma velmi tichy chod, tak mi pri cviceni nic neprekaza. Cvici sa na nom super :)

absolutne nic



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Vyrobok splnil vsetky moje ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.11.2014)

pevna konstrukcia skladatelny 5 rocna zaruka vela programov, moznost vlozenia svojej vysky, vahy, pohlavia,atd.. odpruzeny pas motor ma relativne tichy chod v cene odborna montaz (technik prisiel este v den dorucenia)

pocitac nema pamat po vypnuti sa vsetky udaje stratia.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

Produkt výrazne zlepšuje kondíciu, pre aeróbne cvičenie so záťažou je pre mňa ideálny a precvičím si na ňom horné i dolné končatiny. Zvyšuje pružnosť svalov a zlepšuje celkové držanie tela a tiež zlepšuje aj "psychickú kondičku." :). Oproti iným, podobným produktom v rôznych kamenných obchodoch je kvalitný a lacný (v niektorých prípadoch až o 50 percent) a som s ním spokojná. Aj keď sa o stepper musím starať trošku viac, než som očakávala, osm s ním spokojná.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.06.2011)

Tichý chod, zaberá málo priestoru, je ľahko presunuteľný, no napriek tomu sa neposúva počas tréningu ani po hladkom povrchu.

Nie vždy sa mi podarí "trafiť sa" do toho, do akej miery má byť naolejovaný a často sa mi stane, že sa prehreje alebo naopak málo "brzdí". Pri tréningu, hlavne spočiatku, sa na dlážku trúsia malé tmavé olejové čiastočky, preto si musím podlahu chrániť ochrannou podložkou.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Celkovo som s vyrobkom spokojna a doporucujem ho pripadnym zaujemcom o tento druh pohybu. Pre bytove podmienky je vyborny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2010)

Vyrobok je stabilny a napriek tomu nie velmi tazky. Moznost sledovania udajov na displeji je vyborna (dostatocne velke zobrazenie cisiel). Celkove prevedenie vyrobku je esteticke a vyhovujuce.

Sedadlo je prilis tvrde.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Bežecký pás beriem ako celok za dobre vyladený kúsok,dá sa bezdrôtovo spárovať cez Bluetooth aj bez použitia aplikácie a prehrávať hudbu pri behu. Hlavnou výhodou je v jeho kompaktnosti po zložení a to bol dôvod prečo som si vybral tento pás. Údajne sa nedá použiť pri behu Googlemaps, ale to je len o skúšaní, ešte testnem. Čo je na škodu je to, že sa mi po asi 1,5 hodine vrátane nastavenia pásu pokazil a to tak že vyrazil hlavný istič a už nereaguje na nič. Verím že to bol len ojedinelý prípad a mal som jednoducho smolu. Teraz čakám na servis kým mi prídu opraviť pás a len dúfam že sa to nebude opakovať a budem si pás užívať naplno.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2018)

ľahká manipulácia dobre sa zloží reproduktory prepojenie s tabletom alebo mobilom

Pokazil sa mi na štvrtý deň po asi 1,5 hodine používania Kuriérska spoločnosť mi poškodila podložku a kryt pásu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Tento bez. pas kvalitou, cenou, funkciami, spolahlivostou zodpoveda mojim poziadavkam. Mam vsak niekolko poznamok ktore by mohli zvysit kvalitu: 1. neplatena verzia programu iRunning je skoro nepouzitelna pretoze neviete v uzivatelskom programe nastavit presne rychlost a sklon. Jeden dielik na posuvniku predstavuje vzdy inu hodnotu. 2. Zbytocne vela prednastavenych programov (99), len to zdrzuje kym sa dostanete k U1 - U3. Aj tak si nakoniec musim nastavit jeden z uzivatelskych, pretoze existujuce mi nevyhovuju (prilis pomale zaciatky). Viac by mi vyhovovalo ak by programi mali mena ako napr. "rychla chodza", "chodza do kopca", "beh do kopca" s moznostou ich upravit ak je to potrebne. 3. Uzivatelky manual je naozaj hanbou pri stroji ktory stoji okolo 1000 EUR. Obrazky rozmazane, opisy dost nezrozumitelne a navody tykajuce sa nastavenia programov podla mna ani nekoresponduju s tymto modelom. 4. Zvysenie a znizenie rychlosti o 0.1 km/h alebo 3 km/h mi nevyhovuju. 3 je vela a 0.1 je malo :). Prijal by som moznost +- 1 alebo 0.5. 5.Vypocet spalenych kalorii pri tom istom programe mojej dcere aj mne ukazalo tu istu hodnotu. Ja vsak vazim o 82 kg viac :) (40, 122). Ja tuto hodnotu nepotrebujem, ale ak to tam uz je, tak aspon trochu by sa to malo blizit realite. Ja som zatial nenasie kde by sa mohla nastavit vaha osoby ktora ten pas prave pouziva.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy chod dobre odpruzenie pas nepreklzuje ani pri tazsich osobach moznost pripojit tablet moznost uzivatelom definovaneho programu jednoducha montaz po zmontovani lahka manipulacia, premiestnenie

nekvalitny uzivatelsky manual - otrasne, rozmazane obrazky odpruzenie a nastavenie sklonu vrzga - mozno sa da namazat nemotorne ovladanie programov iRunning - neplatena verzia je velmi neprakticka vypocet spalenych kalorii bude asi len ozdoba



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.05.2011)

Najlepší pás na trhu v tejto kategórii, vynikajúce parametre, super tichý, robustný, skrátka taký aký má byť poriadny bežecký pás. Iný by sme nechceli. Jedine profi pás, ale ten je o 3000 € drahší.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Odporúčam každému, hlavne úplným začiatočníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.08.2009)

Veľmi dobrý produkt za rozumnú cenu. Využíva ho celá rodina. možnosť regulovania záťaže je veľmi jednoduchá a výhodná. Stačí 15 min. denne alebo 30 min 2 - 3x týždenne a človek sa cíti lepšie. Predtým som nemala vzťah k cvičeniu, ale s týmto rotopédom je to hračka a teším sa na "svojich 15 min." Vrele odporúčam.

Mohlo byť lepšie vysvetlené ovládanie a prepínanie funkcií na displeji( ktoré údajú čo znamenajú).Kto nevie po ang. ťažšie sa zorientuje.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Ako som predtým spomenul rotopedom sa dostanete po svete pomocou tabletu tam, kde v živote asi ťažko si človek vie predstaviť, že by sa tam dostal. Manuál k rotopedu trocha zákazníka potrápi, kým príde na to ako spojazdniť aplikáciu. Rotoped môže slúžiť všetkým vekovým kategóriam. Cena tovaru je asi primeraná k ostatným druhom rotopedov a ich možnostiam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2015)

Zákazník si môže overiť svoju kondíciu a pravidelným cvičením si ju zvyšovať. Rotoped môžu využívať ľudia bez kondície i dobre trénovaní, variabilita cvičení je neskutočná. Tento rotoped som kupoval preto, že v spojení s tabletom si môžem v pokoji domova odjazdiť akúkoľvek trasu na planéte s náročnosťou terénu zhruba na 80 % oproti skutočnosti a navyše aj vidím na obrazovke vybranú trasu na displeji tabletu.

Zatiaľ nič.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky