Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

produkt som si vybrala kvôli cvičeniu doma pred telkou, je super na nabratie kondičky a zhodenie nejakého kilečka

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2013)

cvičenie v pohodlí domova, oceňujem prídavné kolieska na ľahké premiestňovanie po dome, taktiež tichý chod pri cvičení

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Bežecký pás beriem ako celok za dobre vyladený kúsok,dá sa bezdrôtovo spárovať cez Bluetooth aj bez použitia aplikácie a prehrávať hudbu pri behu. Hlavnou výhodou je v jeho kompaktnosti po zložení a to bol dôvod prečo som si vybral tento pás. Údajne sa nedá použiť pri behu Googlemaps, ale to je len o skúšaní, ešte testnem. Čo je na škodu je to, že sa mi po asi 1,5 hodine vrátane nastavenia pásu pokazil a to tak že vyrazil hlavný istič a už nereaguje na nič. Verím že to bol len ojedinelý prípad a mal som jednoducho smolu. Teraz čakám na servis kým mi prídu opraviť pás a len dúfam že sa to nebude opakovať a budem si pás užívať naplno.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2018)

ľahká manipulácia dobre sa zloží reproduktory prepojenie s tabletom alebo mobilom

Pokazil sa mi na štvrtý deň po asi 1,5 hodine používania Kuriérska spoločnosť mi poškodila podložku a kryt pásu



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Petyr ET

Je to výborný výrobok s jednoduchou obsluhou a montážou. Ma rozmanitú škálu zaťaženia. Je super.!Máme ešte jeden elipsoid zakúpený pred par rokmi tu v insportline a je to síce nižšia rada, ale sme spokojní s oboma. Tento je ultra tichý čiže vhodný aj do bytov. Vysoká spokojnosť

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.04.2020)

Ultra tichý teda vhodný aj do bytov Ľahká montáž Super! Cena

Nič



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Julisa

Spracovanie a funkčnosť pojazdového valčeka je jediné slabé miesto. Kus tvrdého plastu, ktorý sa otáča len na koberci...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2021)

Robustná a pevná konštrukcia, pekný dizajn, kvalitne spracované detaily. Funkčnosť testujem 2 dni, ale zatiaľ veľká spokojnosť. Tri spôsoby kmitania a ich kombinácie. Zaoblený tvar je pridaná hodnota. Mäkká podložka ako bonus.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.09.2019)

Výrobok úplne zodpovedá popisu na stránke obchodu. Odkedy ho mám, cvičím na ňom každý deň, cvičenie nie je veľmi fyzicky náročné, ale miernu svalovicu cítim. Verím, že zanedlho bude vidieť aj výsledky.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Stroj je veľmi ťažký, ťažko sa presúva je robustný. Treba si nájsť vhodné miesto, kde bude stáť, aby ste s ním už nemuseli hýbať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2019)

Bežecký pás je super, mám ho zatiaľ iba pár dní ale som spokojná. Ozaj tichý chod motora. Využívam ho hlavne na rýchlu chôdzu hodinu denne. Pritom ale pozerám telku, ináč by to bolo nudné. Výhoda uloženia fĺase na vodu.



Recenzia Cyklotrenažér Capital Sports Aeris Black

Uvedený produkt ešte nemáme dlho ale splňa naše očakávania. Je tichý, svojmi rozmermi a parametrami vzhladom na krátku dobu užívania nám vyhovuje. Odporúčila by som ho aj iným zákazníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.02.2021)



Recenzia Mini rotoped inSPORTline Raryo

Veľmi dobrý pre starších ľudí udržiavať kondíciu nôh.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2022)

Som dôchodkyňa a produkt mi slúži na dobrú kondíciu nôh. Je to veľmi dobre ovládateľné a nezaberá veľa miesta. Všetko super. Môžem používať aj pri pozeraní TV Ľahké, skladné použitie pre všetky vekové kategórie.



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Oplatí sa kúpiť, cena rozumná, funkčnosť bezproblémová.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2020)

Veľmi slušný výrobok splnil očakávanie, montáž bez problémov

Doporučoval by som výrobcovi montáž pedálov s klasickým závitom, aby bolo možné použiť pedále aj z klasického bicykla. Vhodné by bolo pre športovcov - cyklistov (teda náročnejších používateľov). Pedále sú z výroby len akési "papučové" (závit je menší). Potom by to nemalo chybu a výrobca by neutrpel...



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Až dlhšie obdobie pravidelného používania trenažéra preveria jeho kvalitu. Toto je môj tretí trenažér, predtým som mal Orbitreck, po ňom Kettler verso 100.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2016)

Veľmi tichý chod, Masívne a kvalitné prevedenie konštrukcie.

V manuály by malo byť HNEĎ v úvode uvedené (nie až v texte), že montáž trenažéra by mali realizovať DVE osoby. Ja som montáž začal sám a potom som mal dosť veľké "dusná" - ešte že som si vedel poradiť. V manuály sa píše, že display sa má primontovať dvomi skrutkami. Tie mi však neboli dodané a ani dierky pre prípadne primontovanie display-a na konštrukciu nesedia. Ja mám display iba nasunutý na konštrukcii na príslušných vodiacich lištách. Pri maximálnom nastavení odporu (8) by som očakával väčšiu záťaž - poradím sa s výrobcom, či sa to dá nejako nastaviť, napr. pomocou lanka boudenu.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Tento bez. pas kvalitou, cenou, funkciami, spolahlivostou zodpoveda mojim poziadavkam. Mam vsak niekolko poznamok ktore by mohli zvysit kvalitu: 1. neplatena verzia programu iRunning je skoro nepouzitelna pretoze neviete v uzivatelskom programe nastavit presne rychlost a sklon. Jeden dielik na posuvniku predstavuje vzdy inu hodnotu. 2. Zbytocne vela prednastavenych programov (99), len to zdrzuje kym sa dostanete k U1 - U3. Aj tak si nakoniec musim nastavit jeden z uzivatelskych, pretoze existujuce mi nevyhovuju (prilis pomale zaciatky). Viac by mi vyhovovalo ak by programi mali mena ako napr. "rychla chodza", "chodza do kopca", "beh do kopca" s moznostou ich upravit ak je to potrebne. 3. Uzivatelky manual je naozaj hanbou pri stroji ktory stoji okolo 1000 EUR. Obrazky rozmazane, opisy dost nezrozumitelne a navody tykajuce sa nastavenia programov podla mna ani nekoresponduju s tymto modelom. 4. Zvysenie a znizenie rychlosti o 0.1 km/h alebo 3 km/h mi nevyhovuju. 3 je vela a 0.1 je malo :). Prijal by som moznost +- 1 alebo 0.5. 5.Vypocet spalenych kalorii pri tom istom programe mojej dcere aj mne ukazalo tu istu hodnotu. Ja vsak vazim o 82 kg viac :) (40, 122). Ja tuto hodnotu nepotrebujem, ale ak to tam uz je, tak aspon trochu by sa to malo blizit realite. Ja som zatial nenasie kde by sa mohla nastavit vaha osoby ktora ten pas prave pouziva.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy chod dobre odpruzenie pas nepreklzuje ani pri tazsich osobach moznost pripojit tablet moznost uzivatelom definovaneho programu jednoducha montaz po zmontovani lahka manipulacia, premiestnenie

nekvalitny uzivatelsky manual - otrasne, rozmazane obrazky odpruzenie a nastavenie sklonu vrzga - mozno sa da namazat nemotorne ovladanie programov iRunning - neplatena verzia je velmi neprakticka vypocet spalenych kalorii bude asi len ozdoba



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Ide o kvalitne prevedený bežiaci pás, má veľa programov, elektrické nastavenie sklonu a pripojenie cez bluetooth čím je možné ďalšie využitie cez aplikácie pre bežiaci pás. Pri takto drahom stroji by som očakával funkciu pauza, alebo možnosť pokračovania pri stlačení stop. Nie je možnosť zvýšiť rýchlosť na celý program čo je škoda, užívateľské programy sú až na konci a je potrebné sa k nim dostať cez všetky programy. Škoda že nemá port pre USB na pripojenie zariadenia pre jeho nabíjanie.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.01.2021)

Kvalitné prevedenie. Pripojenie cez bluetooth. Veľa programov. Automatické nastavenie sklonu.

Nie je možnosť pauzy, pokračovania v programe pri prerušení. Programy len jedným smerom, bez možnosti návratu späť. Nie je možné zvýšiť rýchlosť, prípadne sklon na celý program. Chýba USB port.



Recenzia Stepper inSPORTline Mini s držadlom

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

tovar som kupoval cez refundo.sk To znamens že ešte nejaké tie% išli dolu čo sa týka tovaru tak ako som písal pomer cena výkon stroj sa jednoducho skladá jednoducho sa používa A je kvalitný kúpil som si ho preto lebo som chcel stroj na ktorý som bol zvyknutý vo fitness centrách bežiaci pás inCindi T50i komunikuje aj s telefónom to znamená že po ukončení behu výsledky sa ukladajú priamo do telefónu pozor bežiaci pás nemá funkciu pauza . bežiaci pás je tichý a kvalitný dobre sa mi na ňom behá má stredne tvrdú bežiacu plochu . Zatiaľ som s výrobkom maximálne spokojný

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.01.2017)

Pomer-cena-vykon



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.04.2020)

Zaberá malo miesta a zároveň poslúži ako bežný stacionárny bicykel Pohodlné sedadlo, je širšie a mäkšie ako bežné Ľahká manipulácia, zloženie, rozloženie a kolieska na presun

Zatiaľ neviem, ešte sme nezistili



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

výhoda nastavenia rýchlosti, výška nastaviteľnosti sedala, ľahký posun bo byte, dobrá stabilitá, meranie aj iných hodnôt ako sú pulz, kalórie a podobne, tovar vybraný kvôli cvičeniu dolných končatín po operácii

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2018)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

odporúčam produkt cena je super profi prevedenie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.09.2014)

dobra kvalita mohutne prevedenie dobre rozpätie záťaže ľahká manipulácia aj zlozenie neni náročne

trochu nepohodlne sedlo výmena nutná aspoň v našom prípade trochu hapruje tachometer ale neni to vada treba pedalovat nie kukat :D akou rýchlosťou ideš



Recenzia Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Na steperi cvičím podľa možností denne a je to badať aj na kondičke, chôdza je o čosi ľahšia. Nemám veľa voľného času, aby som navštevovala fitnes centrum, takto si zacvičím, kedy chcem...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2015)

kvalitný a robustný materiál možnosť nastavenia

žiadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zondi

tento bezecky pas odporucam vsetkym ktory radi behaju a ked je vonku pochmurne alebo zima tak to je idealny bezecky pas, alebo aj tym ktory by chceli urobit nieco pre svoje telo pre bytove priestory do cinzakoch je tichy ma dobre programy,behame na nom cela rodina :) aj cena je primerana ,urcite nelutujeme bola to dobra kupa urcite odporucam kazdemu kto zvazuje ze si tento bezecky pas zadovazi,,a hlavne je ryvhly dovoz hned na druhy den ako som poslala objednavku bol tovar u mna doma, prajem prijemne behanie :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

som velmi spokojna cela odina na nom behame a do bytovzch priestoroch je perfektny a hlavne je celkom tichy

ziadne



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento eliptický trenažér poskytuje takú fukcionalitu, ktorú som od takého typu stroja požadoval. Počítač umožňuje využitie jeho všetkých vlastností. Stroj ne na moje počudovanie veľmi tichý a nevydáva žiadne pazvuky, čo svedčí o dobrom dielenskom spracovaní. Dobre sa na ňom cvičí (behá). Sosúčasnými skúsenosťami s týmto trenažérom odporúčam jeho kúpu. Avšak pre tých, ktorí si veľmi "nerozumejú" s počítačmi by som odporúčal poohliadnuť sa po niečom inom, menej náročnom pokiaľ výrobca a predajca neprepracujú návod na jeho používanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2010)

- pekný vzhľad - kvalitné dielenské spracovanie

- nekvalitne napísaný návod na použitie s dôrazom na prácu s počítačovou jednotkou (vymenovať jednotlive funkcie skutočne nestačí. Nastavenie jednotlivých funkcii vyžaduje detektívnu prácu a veľkú intuíciu.



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky