Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Alfan

Produkt sme vybrali, pretože sme hľadali niečo kvalitné za dobrú cenu. Tento stroj je vhodný aj pre vyššiu osobu, je pekný, kvalitný, ľahko sa skladá, nezaberá vôbec veľa miesta, je nastaviteľný a meria potrebné údaje počas jazdy. Sedanka je veľmi mäkká, z čoho sme boli milo prekvapený. Pre domácu jazdu priamo z obývačky, keď prší či sneží a nedá sa ísť von na bicykli, je určite vhodný. Sme spokojní, odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2020)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Misouri

zatial spokojnosť, nenašla som na ňom žiadne nevýhody, dobrá cena, tichý chod, ľahko sa s ním manipuluje, ešte ho nemám dlho, ale myslím, že ho môžem odporučiť, na domáce cvičenie úplne stačí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2015)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Trenton

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2010)

- nezaberá veľa miesta - môžem cvičiť doma (kedykoľvek mi vyhovuje, bez nežiaducich divákov, v oblečení a tempe aké mi vyhovuje, - tým, že ho mám "na očiach" aspoň trochu cvičím, lebo doposiaľ som sa nedokázala prinútiť ku cvičeniu - spokojnosť s prehľadom a údajmi o výrobkoch, našla som tam všetko čo som potrebovala vedieť.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Za seba sa musím priznať,že som mala trolinka obavy,lebo veľa pásov je hlucnych.. Tento pás mám doma druhý týždeň,ale ani raz som kúpu neolutovala. Pomer cena/kvalita super a fungovanie na ňom,nemá chybu. Odporúčam!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.02.2024)



Recenzia Eliptical inSPORTline Caracas

Velmi dlho som vybeala medzi KETTLER a ATLANTA orbitrekom ale padla dobra volba na ATLANTU JE TO VELMI TICHY STROJ vobec ho neni pocut a nie je moc velky uplne vhodny do bytu som velmi rada ,ze som sa rozhodla pre tento stroj .VRELO odporucam dakujem za ochotu personalu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.08.2014)

nevedela som kde mam objednat ,nakoniec som sa rozhodla pre tento tovar a nebanujem tichucky nie moc vysoky akurat pre zeny super

nic



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Pouzivam ho este len par tyzdnov ale oblubil som si ho. Pouzivam ho len na chodzu, ked vonku prsi. Max. hodina chodze s naslednym 5 min chladenim na max. rychlosti je pre mna aj s rezervou v poho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.02.2024)

Spolahlivy, tichy, jednoduchy na obsluhu, robustny... Skladny vdaka vyklapaciemu systemu

O tlacidla na rukovatiach nechtiac zavadite skoro vzdy



Recenzia Veslovací trenažér Capital Sports Stream M2

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.07.2021)

Podľa návodu sa dal jednoducho zostaviť. Pomerne tichý chod Prepojenie s aplikáciou Kinomap bolo naozaj ľahké. Dostatočný výber programov.

Nenašla som v návode napísané ako nastaviť manuálne odpor. Ešte stále študujem, možno raz....



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2018)

Jednoduchá montáž, prehľadný display, ergonomický design. Funguje spoľahlivo.

K bežiacemu pásu bol aj hrudný pás na meranie tepovej frekvencie. Ešte som ho neskúšal, ale nikde nie je popísané, ako spárovať iný hrudný pás. Nie je mi jasné, či ten hrudný pás je spárovaný od výroby a nedá sa spárovať s iným, v príručke žiadna zmienka o hrudnom páse.



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.11.2020)

Je super. Vyskúšala som ho hneď v ten deň ako prišiel. Oceňujem tri úrovne "obtiažnosti " (nastavenie sklonu). Olej spolu s popisom, kde je potrebné stroj namazať je súčasťou balenia. Iný systém prenosu pohybu, oproti iným značkám twist stepperov



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.07.2023)

Stroj je kratší ako tie ktoré majú zotrvačnik vzadu ale naopak je hodne široký vďaka madlam. Stroj je naozaj masívny.

Pri vyššej rýchlosti sa ozvalo klepotanie. Poslali mi servis a premazali spoje nosného rámu. Klepotanie prestalo, uvidíme ako sa stroj bude chovať v budúcnosti.



Recenzia Cyklotrenažér Capital Sports Aeris White - 2. akosť

Uvedený produkt ešte nemáme dlho ale splňa naše očakávania. Je tichý, svojmi rozmermi a parametrami vzhladom na krátku dobu užívania nám vyhovuje. Odporúčila by som ho aj iným zákazníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.02.2021)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Jednoduché ovládanie, pekný dizajn, tichý chod, kvalitný stroj. Máme ho týždeň, zatiaľ sme veľmi spokojní. Splní nám všetky naše očakávania. Rozmýšľame od insportline.sk kúpiť aj ďalšie fitness produkty :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2022)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Memphis

100% spokojnosť, stroj bez problémov zložia aj maminky na materskej vytrénované stavaním lega :), tichý chod, nezaberá veľa miesta, radosť na ňom cvičiť:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

5 ročná záruka, super cena, rýchle dodanie

možno by som uvítala v návode nejaký prehľadný nákres podložiek, nad nimi som chvíľu maturovala, ktorá je pružná a pod.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je super, ešte pri došľape vŕzga konštrukcia, tak ale asi sa musí zabehať a všetko sadnúť. Po reklamácii čakám na nový hrudný pás. Špedičná firma sa po týždni ozvala, že chce riešiť schodisko, tak uvidíme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2021)

tichý online tréningový program

vysoká hmotnosť, špedičná firma pri vynášaní pásu poškodila schodisko hrudný pás nemá vymeniteľnú batériu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

odporucam kazdemu super vyrobok

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

super stepper precvici cele telo je maly a zmesti sa vsade



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

- kvalitné remeselné spracovanie rotopedu - je tichý - montáž nie je zložitá, základná časť rotopedu je už zložená v krabici - pri montáži odporúčam použiť vlastné náradie - má pekný a moderný dizajn - ľahká manipulácia, vpredu má kolieska na presun - displej nie je podsvietený a celkovo je počítač funkčne jednoduchý, batérie priložené v balení - na počítači sa nedá nastaviť odpočítavanie času - nastavenie úrovne záťaže dostatočné pre rehabilitáciu i kondičný tréning - najlepšia voľba v pomere cena/kvalita

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2023)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Vzduchový veslovací trenažér inSPORTline Kobuko

Stroj sme raz dva postavili s manželom behom polhodiny. A potom už sme makali. Pre manžela je to vraj slabá záťaž takže ak chcete silnejšie asi voľte vodný. Inak stroj funguje perfektne :) dat 500 je celkom fuška :D

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2020)



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia AirBike® inSPORTline Pro

Jednoznacne odporucam tento produkt. Maximalna spokojnost a radost z kazdeho treningu. Pomer kvality a ceny hovori za vsetko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.06.2020)

Vysoka kvalita produktu Nizka cena Stbilita stroja Prehladny a kednoduchy LCD displej Polohovatelne sedadlo Drziak na flasu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Pustím si film na youtube, alebo správy na nete a bežiiiiiiiiim. Môžem si naprogramovať vlastný tréning.. ...rýchlosť, vzdialenosť, intervaly, stúpanie.......proste paráda. Synchronizácia s telefónom a ďalšie možnosti tréningov. Dve odkladacie miesta na fľašu. Odkedy ho mám, odložila som svoje Kangojumps a nechodím von, hlavne keď prší alebo fúka. Tréningy viem korigovať podľa telovej frekvencie, keďže mám pás na jej meranie. Sám sa ohlási, keď potrebuje premazať. Môže ho používať každý, bez akéhokoľvek obmedzenia.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2023)

Hudba, film, ....



Recenzia Eliptical inSPORTline ET660i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.04.2022)

posilnenie viacerých častí tela posilní aj nohy aj ruky , trup tichý plynulý chod jednoduchá montáž a presun pomocou koliesok možnosť šikmej roviny - chôdza do kopca cena zodpovedá kvalite eliptical je vhodný aj pre menej kondične zdatných jedincov

Nižší a ľahší cvičenci majú troška problém s rozmermi



Recenzia Magnetický eliptical inSPORTline Radian

Tento produkt som si vybrala na zlepšenie mojej kondície, schudnutie a vypracovanie postavy. Používa sa mi veľmi dobre a odporúčam ho všetkým mojim známim, ktorí majú záujem o takéto veci.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.11.2009)

je vynikajúci, len je potrebné mať pevnú vôľu a cvičiť



Recenzia Veslársky trenažér inSPORTline River

S trenažérom som veľmi spokojný. Splnil moje očakávania, možno povedať, že až nad mieru, ktorú som očakával. Cvičenie na tomto trenažéri je návykové a neľutujem, že som išiel do vyššej ceny, stálo to za to :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2024)

kvalitné prevedenie tichý ľahko zložiteľný veľmi dobré funkcionality veľmi pekný dizajn



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky