Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

odporucam kazdemu super vyrobok

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

super stepper precvici cele telo je maly a zmesti sa vsade



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Až dlhšie obdobie pravidelného používania trenažéra preveria jeho kvalitu. Toto je môj tretí trenažér, predtým som mal Orbitreck, po ňom Kettler verso 100.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2016)

Veľmi tichý chod, Masívne a kvalitné prevedenie konštrukcie.

V manuály by malo byť HNEĎ v úvode uvedené (nie až v texte), že montáž trenažéra by mali realizovať DVE osoby. Ja som montáž začal sám a potom som mal dosť veľké "dusná" - ešte že som si vedel poradiť. V manuály sa píše, že display sa má primontovať dvomi skrutkami. Tie mi však neboli dodané a ani dierky pre prípadne primontovanie display-a na konštrukciu nesedia. Ja mám display iba nasunutý na konštrukcii na príslušných vodiacich lištách. Pri maximálnom nastavení odporu (8) by som očakával väčšiu záťaž - poradím sa s výrobcom, či sa to dá nejako nastaviť, napr. pomocou lanka boudenu.



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2019)

Na domáce použitie mi úplne postačuje, nebehám iba chodím. Je spratný a nezaberá veľa miesta, je celkom tichý. Nikde nemôžem nájsť pauzu. V návode sa píše že keď stlačím stop tak sa pás zastaví a po daľšom spustení pokračuje tam kde prestal. Mne sa ale všetko vynuluje a začínam znovu.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Delta

Na domáce použitie úplne stačí. Úplna spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2009)

Dostal som to, čo som očakával. Je to podrobne zverejnené v internetovom obchode pri tovare. Jednoduché zloženie. Tichý chod.

Mám ho iba zopár dní, takže zatial nič.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Twist stepper inSPORTline

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

sestra ma tuto plosinu a na zaklade cvicenia na nej som si ju objednala aj ja, je to vyborny pomocnik pri chudnuti, aj ked je to dlhodobejsieho razu cca rok. je vyborna aj pri stuhnutom svalstve - clovek sa na nej uvolni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2012)

clovek sa na tejto plosine uvolni, nezapoti sa,spevni / vyformuje svalstvo, schudne

pokial chcete schudnut, spevnit svalstvo je to dlhodobejsia zalezitost



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Hladal som elipticky trenazer v kvalite,ktora vydrzi roky. Ako strojny konstrukter mozem potvrdit kvalitne tuhe prevedenie stroja s gulockovymi loziskami s moznostou servisovania v buducnosti,cize ziadna jednorazovka. Je vhodny aj pre vysokych aj nizkych ludi,aj dochodcom sa paci. Prijemne ma prekvapila presna zmena zataze rucnym kolieskom a najvyssi stupen je uz riadna sila! . Riadenie zataze pocas cvicenia computerom a dalsie funkcie,ktore maju vyssie modelove rady su pre nas nepodstatne.Prilozeny jednoduchy computer (ocenujem velke cislice) pre nase ucely bohate staci. Odporucam! , produkt zodpoveda cene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2018)

kvalitna tuha konstrukcia,velmi tichy chod, gulockove loziska, vyborna regulacia zataze,velke pismena displeja,krasny dizajn

manzelka hovorila,ze sama by to nedokazala zmontovat :-)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Lavister mám zatiaľ krátko no stihol som ho už otestovať. Splnil moje očakávania a na domáce použitie je to výborná vec. Mál som troška obavy či pri mojej váhe 100 kg bude fungovať tak ako má, ale po vyskúšaní môžem konštatovať, že aj s touto váhou nebude mať problém, takže úplná spokojnosť a určite odporúčam zakúpiť tento cenovo dostupný stroj aj ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.05.2011)

Najlepší pás na trhu v tejto kategórii, vynikajúce parametre, super tichý, robustný, skrátka taký aký má byť poriadny bežecký pás. Iný by sme nechceli. Jedine profi pás, ale ten je o 3000 € drahší.



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Lilly

Mám ho krátko, zatiaľ som spokojný. Spĺňa svoju funkciu. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Spĺňa svoju funkciu. Prijateľná cena.

Popis funkcie jednotlivých tlačítok na ovládacom paneli, by mal byť v návode podrobnejší.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Manželka je s ním veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2020)

Dobre sa na ňom cvičí Možnosť zmeniť pozíciu nášľapov v závislosti od výšky človeka Tichý Robustný

Trochu zložitejšia a zdĺhavejšia montáž, ale nič také, čo by sa nedalo zvládnuť.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

zaujal ma svojim dizajnom, je pekne spracovany, ale samozrejme som si pozrel aj jeho funkcie, bola to dobra kupa v pomere cena a to co vyrobok ponuka. Velmi ocenujem jeho ozaj tichy chod takze ci uz ja alebo manzelka da sa na nom cvicit aj pri telke bez rusenia. Je celkom lahky takze sa s nim da lahko manipulovat a presuvat a to aj po plavajucej bez obav z poskriabania kedze ma dobre plastove nozicky. Co ma este prekvapilo je pomerne pohodlne odpruzene sedadlo, ktore som si az tak velmi nevsimol na fotke pred kupou. Tiez ma pekny a prehladny displej a funkcie. Snad cena by este mohla ist nizsie, ale to sa mna uz netyka :) Oplatilo sa mi ho kupit (na Vianoce pod stromcek) aj pre tu radost v ociach mojej manzelky, kedze to bol jej 2 roky vysnivany darcek :) Celkovo som spokojny a mozem ho odporucat aj ostatnym

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2012)

maly, sikovny, tichy

mohla by byt vacsia nosnost :)



Recenzia Recumbent inSPORTline Nahary

Výrobok som si poskladal bez problémov sám. Jednotlivé stupne obtiažnosti sú dobre odstupňované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.02.2019)

ľahký nástup a výstup aj pre človeka s obmedzeným pohybom najvyššia rýchlosť dá celkom zabrať mohutná konštrukcia zabezpečuje stabilitu kolieska ľahkú manipuláciu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Rotoped inSPORTline SEG 1696

Tento stroj je skutočne pevný, naozaj vhodný pre ťažšie váhy a náročnejšie cvičenia. Páčia sa mi rôzne programy cvičenia ale aj vlastné. Má to skvelý tvar, vypadá naozaj mohutne - tak som si ho predstavoval a spĺňa moje očakávania. Makal som aj na iných rotopedoch a toto je zatiaľ asi najlepšie z rotopedov ktorý som mal pod sebou - čo si nastavíte, to idete. Čo by niekomu mohlo chýbať je nemožnosť horizontálneho polohovania sedla (dá sa nastaviť iba výška), ale podľa mňa to nie je nedostatok (preto ho ani medzi nedostatky nepíšem), lebo príliš veľa takýchto polohovačiek iba znižuje životnosť stroja (príliš veľa nastaviteľných častí oslabuje konštrukciu) - a keďže sedlovka ide mierne do šikma, tak pri vyššej postave sa automaticky počíta s dlhšími stehennými kosťami teda predlžuje sa nie len výška, ale aj dĺžka - univerzálne riešenie - navyše sedlo je dostatočne dlhé a dá sa počas bicyklovania sadnúť aj viac dozadu alebo dopredu. Rovnako sa nedá polohovať sklon ručiek. Ja absenciu týchto 2 veci (horizontalizácia sedla a nastavovanie ručiek) považujem za výhodu, nakoľko tvorca stavil radšej na pevnú konštrukciu pre väčšie váhy, ktorú garantuje, ako polohovačky pre motýlikov. Mal som skúsenosti s plne polohovateľnými rotopedmi ktoré sa po chvíľke používania úplne rozkývali a boli skôr hojdačka pre deti a s pevným strojom na cvičenie nemali nič spoločné. Rotoped ma prekvapil a zaujal konštrukčnou kvalitou, dúfam že elektronika je rovnako kvalitná ako táto konštrukcia a vydrží roky. Určite ho odporúčam aj pre tvrdšie zaobchádzanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2015)

Namakaný stroj Tvrdá konštrukcia Pohodlné sedlo Dobre tvarované rukoväte Mnoho zaujímavých programov cvičenia Vlastné programy cvičenia Super pedále Tichý chod Funkčný merač pulzu + snímač pulzu na hrudník Pekné grafické prevedenie displeja Skutočný rotoped na cvičenie a nie hračka



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.02.2019)

Stabilný Mohutný Celkom tichý Dostatok programov a nastaveni S kúpou som spokojná Určite odporúčam

Jedinou nevýhodou je že sa nedá tlmiť zvuk tlačidiel. Ale na funkčnosť prístroja to nemá žiaden negatívny vplyv



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Twist stepper Spartan

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Recenzia Eliptical inSPORTline Tucson

odporúčam dalším žienkam domácim.... cena je veľmi výhodná oproti kamenákom-a hlavný rozdiel v kvalite výrobku....

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2010)

som obyčajna žena , ktorá sa rozhodla cvičiť v domácich podmienkach na tomto stroji.... je vynikajúci , okrem mna sa rozhodli čvičiť na nom aj moje deti je tichý , možem na nom šliapať aj neskoro večer-susedia sa nemaju na čo sťažovať

nemám nič



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

na domáce použitie úplne postačujúci, po 1/2 hodinovom cvičení máte toho až až a vidieť výsledky. Odporúčala by som obchodu dodávať ako darček podložku pod stroj.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2013)

nízka hlučnosť,má ho v činžiaku a zatiaľ žiadny problém aj pri maximálnom výkone - mám ho však položený na penovej podložke



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky