Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Trenton

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2010)

- nezaberá veľa miesta - môžem cvičiť doma (kedykoľvek mi vyhovuje, bez nežiaducich divákov, v oblečení a tempe aké mi vyhovuje, - tým, že ho mám "na očiach" aspoň trochu cvičím, lebo doposiaľ som sa nedokázala prinútiť ku cvičeniu - spokojnosť s prehľadom a údajmi o výrobkoch, našla som tam všetko čo som potrebovala vedieť.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

celková spokojnosť s výberom, odporúčam do domácnosti, dobrý pomer kvalita/cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2015)

veľká bežiaca plocha, tichý, dostatočne tlmí nárazy, mám v paneláku so stále nespokojnými susedmi pod a je to ok

slabý návod na používanie prednastavených programov, občas pri zapnutí vyhodí poistky



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

Najprv nám bol doručený trenážer s chybným PC, takže sme ho museli reklamovať. Komunikácia s obchodom však bola bezproblémová. Teraz už máme opravený trenažér, je perfektný. Cvičenie na ňom je fakt zábava. S kúpou sme veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2013)

nezaberá veľa miesta vyzerá dobre :) tichý chod - vôbec nie je hlučný aj pri nie úplne rovnom povrchu sa dá nastaviť dobrá stabilita dobrá cena

žiadne



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Odporúčam na zimné mesiace, kedy nie je možnosť na rekreačné športovanie, vhodný po úrazoch, pri chorobách polyneuropatie dolných končatín, pre ženy - nešportovkyne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.10.2015)

Cena, jednoduchá manipulácia, vzhľad



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Kúpené z dôvodu cvičenia kolena po operácii meniskusu a účel splnilo. Keď ťaháte tak máte záťaž a keď prestanete tak sa zastavý kedže nemá zotrvačník a treba preto prekonať ten prvotný nápor, ale potom zase pohoda. Ak máte problém z priestorom, tak tento sa dá zložiť a vôjde napríklad aj do špajzy alebo šatníku. Spracovanie je na úrovni, pevné šróby a stabilita je zaručená. Užívateľ do 180cm platí alebo skôr do 175+- Za tie peniaze si myslím veľa muziky :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

Šikovný a hlavne skladný Meria všetko čo je napísané v popise Kvalitné prevedenie

Nemá zotrvačník, ale to už by bolo o inej cene



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2017)

kvalitná pevná konštrukcia množstvo funkcií, vhodné pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých prehľadný displej prístroja hrudný pás v cene prístroj vyhovuje aj pre môjho syna 195 cm / 100 kg možnosť spárovania s tabletom/mobilom a virtuálne jazdenie po svete :-) návykové elektronické ovládanie odporu - kto raz vyskúša, nikdy nebude chcieť manuál dá sa s ním naozaj vyhrať - možnosť manuálneho nastavenia - cieľová vzdialenosť, záťaž regulovateľná počas manuálneho režimu, kalórie, zvukový signál po prekročení zvolenej tepovej frekvencie vysoko návykové zariadenie, za dobrú cenu výborný pomer cena/výkon tichá prevádzka

chýba mi na ňom držiak na fľašu - pri hodinovom šliapaní do pedálov sa človek potrebuje osviežiť - musel som ho umiestniť k nábytku tak, aby som mal na dosah tekutiny pri zvolenom fixnom programe nie je možné (hlavne na konci cvičenia) počas cvičenia manuálne zasiahnuť a prestaviť záťaž. potreba elektrickej zásuvky - malý generátor by s prehľadom vedel pri šliapaní vyrobiť dosť energie na prevádzku prístroja + dobitie malého záložného akumulátora.



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

tento produkt som vybrala pre dosiahnutie vysnívanej postavy :o)

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

pohodlné cvičenie v pohodlí domova



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Rotoped inSPORTline SEG 1696

Tento stroj je skutočne pevný, naozaj vhodný pre ťažšie váhy a náročnejšie cvičenia. Páčia sa mi rôzne programy cvičenia ale aj vlastné. Má to skvelý tvar, vypadá naozaj mohutne - tak som si ho predstavoval a spĺňa moje očakávania. Makal som aj na iných rotopedoch a toto je zatiaľ asi najlepšie z rotopedov ktorý som mal pod sebou - čo si nastavíte, to idete. Čo by niekomu mohlo chýbať je nemožnosť horizontálneho polohovania sedla (dá sa nastaviť iba výška), ale podľa mňa to nie je nedostatok (preto ho ani medzi nedostatky nepíšem), lebo príliš veľa takýchto polohovačiek iba znižuje životnosť stroja (príliš veľa nastaviteľných častí oslabuje konštrukciu) - a keďže sedlovka ide mierne do šikma, tak pri vyššej postave sa automaticky počíta s dlhšími stehennými kosťami teda predlžuje sa nie len výška, ale aj dĺžka - univerzálne riešenie - navyše sedlo je dostatočne dlhé a dá sa počas bicyklovania sadnúť aj viac dozadu alebo dopredu. Rovnako sa nedá polohovať sklon ručiek. Ja absenciu týchto 2 veci (horizontalizácia sedla a nastavovanie ručiek) považujem za výhodu, nakoľko tvorca stavil radšej na pevnú konštrukciu pre väčšie váhy, ktorú garantuje, ako polohovačky pre motýlikov. Mal som skúsenosti s plne polohovateľnými rotopedmi ktoré sa po chvíľke používania úplne rozkývali a boli skôr hojdačka pre deti a s pevným strojom na cvičenie nemali nič spoločné. Rotoped ma prekvapil a zaujal konštrukčnou kvalitou, dúfam že elektronika je rovnako kvalitná ako táto konštrukcia a vydrží roky. Určite ho odporúčam aj pre tvrdšie zaobchádzanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2015)

Namakaný stroj Tvrdá konštrukcia Pohodlné sedlo Dobre tvarované rukoväte Mnoho zaujímavých programov cvičenia Vlastné programy cvičenia Super pedále Tichý chod Funkčný merač pulzu + snímač pulzu na hrudník Pekné grafické prevedenie displeja Skutočný rotoped na cvičenie a nie hračka



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

na domáce použitie úplne postačujúci, po 1/2 hodinovom cvičení máte toho až až a vidieť výsledky. Odporúčala by som obchodu dodávať ako darček podložku pod stroj.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2013)

nízka hlučnosť,má ho v činžiaku a zatiaľ žiadny problém aj pri maximálnom výkone - mám ho však položený na penovej podložke



Recenzia Mini stepper inSPORTline Cylina

Hladala som nieco male do mensieho bytu na ziskanie kondicie. Stepper je maly, lahko sa s nim naraba a vyborne sa na nom svici.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2016)

lahko nastavitelny, cvicenie da zabrat na stehna aj zadne partie. Pri cviceni sa da poriadne zadychat. Lahko uskladnitelny, kedze je dost maly



Recenzia Eliptical inSPORTline Austin

Austin je podľa mňa optimálna voľba pre ťažších ľudí do 150 kg za prijateľnú cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2010)

Stroj je kvalitne vyrobený, chodí hladko, digitálny počítač pracuje bezchybne.

Od výroby zabudli ľavú prednú umelohmotnú krytku na kľb ľaev tyče



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, - produkt je kvalitný, cenovo prístupný, spĺňa moje požiadavky, je priamo od výrobcu, - používam ho každý deň min. 20 minút - vrelo ho odporúčam - kúpou produktu chcem urobiť niečo pre svoje zdravie ale aj zdravie mojej rodiny - s kúpou som veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2015)

-nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, vyhovuje lepšie ako rotoped, spĺňa moje požiadavky - rozhodla som sa zo zdravotných dôvodov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2018)

Jednoduchá montáž, prehľadný display, ergonomický design. Funguje spoľahlivo.

K bežiacemu pásu bol aj hrudný pás na meranie tepovej frekvencie. Ešte som ho neskúšal, ale nikde nie je popísané, ako spárovať iný hrudný pás. Nie je mi jasné, či ten hrudný pás je spárovaný od výroby a nedá sa spárovať s iným, v príručke žiadna zmienka o hrudnom páse.



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Celkovo som s vyrobkom spokojna a doporucujem ho pripadnym zaujemcom o tento druh pohybu. Pre bytove podmienky je vyborny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2010)

Vyrobok je stabilny a napriek tomu nie velmi tazky. Moznost sledovania udajov na displeji je vyborna (dostatocne velke zobrazenie cisiel). Celkove prevedenie vyrobku je esteticke a vyhovujuce.

Sedadlo je prilis tvrde.



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Ako som predtým spomenul rotopedom sa dostanete po svete pomocou tabletu tam, kde v živote asi ťažko si človek vie predstaviť, že by sa tam dostal. Manuál k rotopedu trocha zákazníka potrápi, kým príde na to ako spojazdniť aplikáciu. Rotoped môže slúžiť všetkým vekovým kategóriam. Cena tovaru je asi primeraná k ostatným druhom rotopedov a ich možnostiam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2015)

Zákazník si môže overiť svoju kondíciu a pravidelným cvičením si ju zvyšovať. Rotoped môžu využívať ľudia bez kondície i dobre trénovaní, variabilita cvičení je neskutočná. Tento rotoped som kupoval preto, že v spojení s tabletom si môžem v pokoji domova odjazdiť akúkoľvek trasu na planéte s náročnosťou terénu zhruba na 80 % oproti skutočnosti a navyše aj vidím na obrazovke vybranú trasu na displeji tabletu.

Zatiaľ nič.



Recenzia Eliptical inSPORTline Austin

- dobrý posilňovací stroj nielen na domáce použitie, precvičí celé telo, hlavne od pásu dole :-) - len to chce pravidelne cvičiť. - stroj je naozaj veľmi tichý a vôbec ho nepočuť, v kľude sa dá pri športovaní pozerať TV - na stroji sa dobre (pohodlne) cvičí, u iných podobných strojov som sa musela so svojou výškou (161) "nepatrne" predkláňať...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2010)

- moderný dizajn - naozaj tichý a plynulý chod - dobre ovládateľný a čitateľný computer - meranie pulzu je dobre vyriešené na pohyblivých rukovätiach (aj ja i keď mám 161 cm ich v pohode dočiahnem - u iných strojov to bolo vždy príliš vysoko pre mňa)



Recenzia Eliptical inSPORTline Daytona

- dobrá cena, - tichý chod, - zloženie prístroja nie je zložité, zvládne ho aj laik, - produkt 2 v 1, páči sa mi, že má aj sedadlo, pri cvičení sa dá aj trochu uvoľniť pri námahe, alebo využiť na zahriatie pred cvičením, odporúčam každej vekovej kategórii.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2013)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Vyrobok splnil vsetky moje ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.11.2014)

pevna konstrukcia skladatelny 5 rocna zaruka vela programov, moznost vlozenia svojej vysky, vahy, pohlavia,atd.. odpruzeny pas motor ma relativne tichy chod v cene odborna montaz (technik prisiel este v den dorucenia)

pocitac nema pamat po vypnuti sa vsetky udaje stratia.



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

So stepperom som maximalne spokojna. Hladala som nieco ucinne na domace cvicenie a stepper splnil vsetky ocakavania. Je tichy tak mi pri cviceni nijako neprekaza. Da sa nastavit rozna zataz tak urcite potesi kazdeho. Ja mozem len odporucat :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2015)

Super stepper. Sice ho mam len kratko ale som maximalne spokojna. Ma velmi tichy chod, tak mi pri cviceni nic neprekaza. Cvici sa na nom super :)

absolutne nic



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky