Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Memphis

100% spokojnosť, stroj bez problémov zložia aj maminky na materskej vytrénované stavaním lega :), tichý chod, nezaberá veľa miesta, radosť na ňom cvičiť:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

5 ročná záruka, super cena, rýchle dodanie

možno by som uvítala v návode nejaký prehľadný nákres podložiek, nad nimi som chvíľu maturovala, ktorá je pružná a pod.



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

easystep máme radi,pretože je dobré na nohy,boky,odvtedy som aj schudla,aj z bokov my išlo dole.takže som velmi spokojná.aj naďalej budem používať.odporúčala by som aj iným,lebo ho mám vždy po ruke,nemusím chodiť do posilovni.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.03.2012)

prednosť:dostupná cena už sme mali doma jeden stepper a chceli sme druhý,aby sme nemuseli čakať pri cvičení jeden na druhého.



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

nevedel som vytiahnuť poistku, ktorou sa bicykel rozkladá a skladá, musel som ju vybiť kladivom, potom som zistil, že nešla von preto, ze bola ohnutá, ale vyklepal som ju kladivom a problém už nieje (keby som háklivejší, tak to pošlem na reklamáciu, ale keď si to človek vie spraviť sám, tak prečo nie...)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.09.2017)

tichý spratný



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Alfan

Produkt sme vybrali, pretože sme hľadali niečo kvalitné za dobrú cenu. Tento stroj je vhodný aj pre vyššiu osobu, je pekný, kvalitný, ľahko sa skladá, nezaberá vôbec veľa miesta, je nastaviteľný a meria potrebné údaje počas jazdy. Sedanka je veľmi mäkká, z čoho sme boli milo prekvapený. Pre domácu jazdu priamo z obývačky, keď prší či sneží a nedá sa ísť von na bicykli, je určite vhodný. Sme spokojní, odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2020)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Misouri

zatial spokojnosť, nenašla som na ňom žiadne nevýhody, dobrá cena, tichý chod, ľahko sa s ním manipuluje, ešte ho nemám dlho, ale myslím, že ho môžem odporučiť, na domáce cvičenie úplne stačí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2015)



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

tento produkt som vybrala pre dosiahnutie vysnívanej postavy :o)

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

pohodlné cvičenie v pohodlí domova



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Stepper inSPORTline Mini s držadlom

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Odporúčam každému, hlavne úplným začiatočníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.08.2009)

Veľmi dobrý produkt za rozumnú cenu. Využíva ho celá rodina. možnosť regulovania záťaže je veľmi jednoduchá a výhodná. Stačí 15 min. denne alebo 30 min 2 - 3x týždenne a človek sa cíti lepšie. Predtým som nemala vzťah k cvičeniu, ale s týmto rotopédom je to hračka a teším sa na "svojich 15 min." Vrele odporúčam.

Mohlo byť lepšie vysvetlené ovládanie a prepínanie funkcií na displeji( ktoré údajú čo znamenajú).Kto nevie po ang. ťažšie sa zorientuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

sestra ma tuto plosinu a na zaklade cvicenia na nej som si ju objednala aj ja, je to vyborny pomocnik pri chudnuti, aj ked je to dlhodobejsieho razu cca rok. je vyborna aj pri stuhnutom svalstve - clovek sa na nej uvolni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2012)

clovek sa na tejto plosine uvolni, nezapoti sa,spevni / vyformuje svalstvo, schudne

pokial chcete schudnut, spevnit svalstvo je to dlhodobejsia zalezitost



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Trenazer vyzera a aj na skusenosti snim velmi dobrou kvalitou. Nepoznal by som rozdiel medzi domacim a profi trenazerom. Tesime sa na nasliapane kilometre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2020)

kvalitne vypracovanie 18kg zotrvacnik Pocitac zakladnych udajov pre vysoke osoby do 210cm max. zataz 150kg clenstvo v klube gymbee Videotreningy v cene na 3mesiace

zatial nanachadzam



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptical inSPORTline Panama

S eliptickým trenažérom Panama som veľmi spokojná, využívam ho rada a preto aj veľmi často, vďaka digitálnej TV a USB vstupu si počas cvičenia môžem pozrieť svoje obľúbené seriály a popritom si ani neuvedomujem že cvičím :-) pomocou programu HRC (+hrudný pás), ktorý využívam asi najviac, cvičím efektívne, lebo mi sám plynule prispôsobuje záťaž cvičenia podľa môjho aktuálneho srdcového tepu, pričom je môj tréning oveľa efektívnejší. Stroj má transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy a tichý plynulý chod, čiže je možné cvičiť kedykoľvek v noci a susedov to neruší ;-) Po cvičení mi monitor zobrazí aj všetky dôležité tréningové informácie, ako napr. spotrebu energie, hodnotu srdcového tepu, čas, vzdialenosť, spálené kalórie...čiže si to môžem každý deň po tréningu porovnávať a vyhodnocovať :-) Tento eliptical je síce drahší, ale oplatilo sa mi do neho investovať, lebo stroj je veľký, pevný a má stabilnejšiu konštrukciu, ako tie lacnejšie... podľa mňa je vhodný pre všetky vekové kategórie ;-) S kúpou tohto elipticalu som zatiaľ veľmi spokojná, používam ho už skoro 3 mesiace.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2012)

USB vstup - prehrávanie filmu, hudby, fotografií :) digitálna TV HRC program - prispôsobenie záťaže aktuálnej tepovej frekvencii + hrudný pás je súčasťou balenia elektronické ovládanie záťaže tichý a plynulý chod, transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy LCD monitor zobrazujúci všetky tréningové informácie

slabá anténa na TV signál



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2014)

Je to tichý pás, robustný. Mám 130 kg a nevŕzga. Pás je dostatočne široký aj dlhý, necítim žiadny deficit oproti profi pásom vo fitku v tomto smere. Ja na ňom uprednostňujem intervalovú rýchlu chôdzu do kopca, takže mi veľmi vyhovuje ovládenie sklonu a rýchlosti na rukovätiach. Pre mňa je to novinka, ktorú rád využívam pretože náročnejšie intervaly si mením podľa toho ako vládzem, nevyužívam zatiaľ programy, možno ich vyskúšam časom. Odpruženie pásu funguje, je ho cítiť. Spracovanie stroja je taký mainstream, ako ostatné, tu by som nič nevyzdvihol, ani nezhodil. Vyhovuje mi držiak na tablet. V danej cenovej kategórii mi to príde ako veľmi dobrá voľba.

Zatiaľ nič, mám ho len týždeň. Možno len rukoväte so snímačmi pulzu, nabiehajú dosť dlho a nepozdáva sa mi ich presnoť, zatiaľ som to nepreveril. Hrudníkový pás som ešte neskúšal.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Ak má niekto záujem o Neptun, tak ho môžem určite odporúčať. Chodím aj do fitnes a môžem ho porovnať s profesionálnym rotopedom. Môžu na ňom bicyklovať úplni začiatočníci ako aj profesionálni športovci. Stupne záťaže sú vynikajúco nastavené a sami si podľa vaších požiadavok, zvolite svoju. Mám ho zatiaľ jeden týždeň a každý deň cvičím polhodinu pri nižšej záťaži, lebo mám sedavé zamestnanie. Potrebujem pohyb a hlavne rozprúdiť krv v tele. Je úplne tichý a bicyklujem pri telke, kde ma nič neruší. Dúfam, že bude takto fungovať bez porúch ako do teraz čo najdlhšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2009)

Som veľmi spokojný, ešte krajší dizajn v skutočnosti ako na fotke. Je tichý, pohodlný pri cvičení a displej mi zobrazuje presne to čo potrebujem.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Stepper inSPORTline Mini s držadlom

Treba cvičiť,starať sa o svoje telo a posilovne su drahe. Skusenosti cvičenia na tomto stroji su v začiatkoch,ale keď som vydela,ktore partie na tele sa posilňuju,tak som sa potešila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.11.2009)

Rozhodla som sa pre nákup tohto stroja preto,že už som dlhšie naň pozerala v obchodoch a vaša akcia to rozhodla.



Recenzia Cyklistický trenažér inSPORTline Mag-Master

- spinningovy bicykel InSPORTline Mag-Master je aj napriek relativne nizkej cene vyborny a kvalitny produkt, ktory iste moze konkurovat aj drahsim modelom - nie je tazke ho poskladat a pri pouzivani clovek nenarazi na ziadnu komplikaciu - bicykel ma jednoduche ovladanie a cvici sa na nom velmi pohodlne - prehladny pocitac, ktory je k bicyklu dodavany, je vybornou pomockou na sledovanie odbicyklovanych kilometrov a kalorii :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2010)

- kvalitne prevedenie - kolieska pre pohodlne presuvanie - lahka montaz - vyborna cena



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2019)

Na domáce použitie mi úplne postačuje, nebehám iba chodím. Je spratný a nezaberá veľa miesta, je celkom tichý. Nikde nemôžem nájsť pauzu. V návode sa píše že keď stlačím stop tak sa pás zastaví a po daľšom spustení pokračuje tam kde prestal. Mne sa ale všetko vynuluje a začínam znovu.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Oplatí sa kúpiť, cena rozumná, funkčnosť bezproblémová.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2020)

Veľmi slušný výrobok splnil očakávanie, montáž bez problémov

Doporučoval by som výrobcovi montáž pedálov s klasickým závitom, aby bolo možné použiť pedále aj z klasického bicykla. Vhodné by bolo pre športovcov - cyklistov (teda náročnejších používateľov). Pedále sú z výroby len akési "papučové" (závit je menší). Potom by to nemalo chybu a výrobca by neutrpel...



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, - produkt je kvalitný, cenovo prístupný, spĺňa moje požiadavky, je priamo od výrobcu, - používam ho každý deň min. 20 minút - vrelo ho odporúčam - kúpou produktu chcem urobiť niečo pre svoje zdravie ale aj zdravie mojej rodiny - s kúpou som veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2015)

-nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, vyhovuje lepšie ako rotoped, spĺňa moje požiadavky - rozhodla som sa zo zdravotných dôvodov



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky