Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2017)

kvalitná pevná konštrukcia množstvo funkcií, vhodné pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých prehľadný displej prístroja hrudný pás v cene prístroj vyhovuje aj pre môjho syna 195 cm / 100 kg možnosť spárovania s tabletom/mobilom a virtuálne jazdenie po svete :-) návykové elektronické ovládanie odporu - kto raz vyskúša, nikdy nebude chcieť manuál dá sa s ním naozaj vyhrať - možnosť manuálneho nastavenia - cieľová vzdialenosť, záťaž regulovateľná počas manuálneho režimu, kalórie, zvukový signál po prekročení zvolenej tepovej frekvencie vysoko návykové zariadenie, za dobrú cenu výborný pomer cena/výkon tichá prevádzka

chýba mi na ňom držiak na fľašu - pri hodinovom šliapaní do pedálov sa človek potrebuje osviežiť - musel som ho umiestniť k nábytku tak, aby som mal na dosah tekutiny pri zvolenom fixnom programe nie je možné (hlavne na konci cvičenia) počas cvičenia manuálne zasiahnuť a prestaviť záťaž. potreba elektrickej zásuvky - malý generátor by s prehľadom vedel pri šliapaní vyrobiť dosť energie na prevádzku prístroja + dobitie malého záložného akumulátora.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Delta

Na domáce použitie úplne stačí. Úplna spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2009)

Dostal som to, čo som očakával. Je to podrobne zverejnené v internetovom obchode pri tovare. Jednoduché zloženie. Tichý chod.

Mám ho iba zopár dní, takže zatial nič.



Recenzia Twist stepper inSPORTline

Vacsina hypermarketovych ministeperov sa po par mesiacoch pomerne casteho pouzivania rozpadla a to aj pod 60kg clovekom. Tato konstrukcia vyzera uz na prvy pohlad odolnejsia. Mam trochu pochybnosti ako dlho by zvladal tych hranicnych 100kg, ktore garantuje vyrobca, ale cloveka okolo 70kg uplne v pohode.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2013)

Robusny, vydrzi aj kazdodenne cvicenie.

--



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Rotoped inSPORTline Tulsa

Vynikajuci rotoped ako stvoreny pre ludi, ktori sa chcu udrzat mierne fit/schudnut bicyklovanim pri pozerani filmov/tv bez toho, aby museli vynakladat extra fyzicku namahu. Nic pre ludi hladajucich hocijako narocnejsi aerobny trening.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2011)

Velmi tichy a pohodlny rotoped.

4kg kotuc z tohto rotopedu urcite nerobi nieco pre sportovcov, ktori si potrpia na skutocny sportovy vykon s nalezitou zatazou.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Ak má niekto záujem o Neptun, tak ho môžem určite odporúčať. Chodím aj do fitnes a môžem ho porovnať s profesionálnym rotopedom. Môžu na ňom bicyklovať úplni začiatočníci ako aj profesionálni športovci. Stupne záťaže sú vynikajúco nastavené a sami si podľa vaších požiadavok, zvolite svoju. Mám ho zatiaľ jeden týždeň a každý deň cvičím polhodinu pri nižšej záťaži, lebo mám sedavé zamestnanie. Potrebujem pohyb a hlavne rozprúdiť krv v tele. Je úplne tichý a bicyklujem pri telke, kde ma nič neruší. Dúfam, že bude takto fungovať bez porúch ako do teraz čo najdlhšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2009)

Som veľmi spokojný, ešte krajší dizajn v skutočnosti ako na fotke. Je tichý, pohodlný pri cvičení a displej mi zobrazuje presne to čo potrebujem.



Recenzia Eliptical inSPORTline Houston

Obávala som sa, že dlho budem musieť čakať na niekoho, kto mi stroj zloží. Podľa návodu to vyzeralo hrozne komplikovane. Stroj prišiel veľmi rýchlo po objednaní a v poriadku! :-) Na moju radosť sme stroj vedeli veľmi rýchlo zložiť s 10 ročným synom, napoly už bol totiž poskladaný. Bála som sa ešte "hlučnosti" stroja. Zbytočne. Náš Houston je tichý, cvičíme na ňom pri TV ale aj v čase, keď zbytok rodiny spí. Som spokojná, naozaj odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.12.2009)

tichý chod, jednoduchá montáž,

zatiaľ nemám nič proti :-)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Ako som predtým spomenul rotopedom sa dostanete po svete pomocou tabletu tam, kde v živote asi ťažko si človek vie predstaviť, že by sa tam dostal. Manuál k rotopedu trocha zákazníka potrápi, kým príde na to ako spojazdniť aplikáciu. Rotoped môže slúžiť všetkým vekovým kategóriam. Cena tovaru je asi primeraná k ostatným druhom rotopedov a ich možnostiam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2015)

Zákazník si môže overiť svoju kondíciu a pravidelným cvičením si ju zvyšovať. Rotoped môžu využívať ľudia bez kondície i dobre trénovaní, variabilita cvičení je neskutočná. Tento rotoped som kupoval preto, že v spojení s tabletom si môžem v pokoji domova odjazdiť akúkoľvek trasu na planéte s náročnosťou terénu zhruba na 80 % oproti skutočnosti a navyše aj vidím na obrazovke vybranú trasu na displeji tabletu.

Zatiaľ nič.



Recenzia Stepper inSPORTline Mini s držadlom

Treba cvičiť,starať sa o svoje telo a posilovne su drahe. Skusenosti cvičenia na tomto stroji su v začiatkoch,ale keď som vydela,ktore partie na tele sa posilňuju,tak som sa potešila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.11.2009)

Rozhodla som sa pre nákup tohto stroja preto,že už som dlhšie naň pozerala v obchodoch a vaša akcia to rozhodla.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Airin

kvalitny stroj s konstrukcnymi chybami ale ako som spominal do 182cm je viac ako pouzitelny a celkom si tu kyselinu mliecnu uzijete.)) Skusal som vsetko.. vsetky moznosti ale sedlovku mam na max a to este neprepinam kolenny klb skor naopak potrebujem este tam 1 cm. (tu bolest v upone nad kolenom vsetci dobre poznate ak mate sedanku prilis nizko,,) Neviem podla coho inzinier navrhoval geometriu ale viem ze na cestnom bicykli nesedel.. mam priemernu vysku 182 nik vyssi sa na nom nezabavi a nizsi zas bude mat velky problemi obsediet koli zlemu uhlu a nedostatocnemu "prisunu"riadidiel k "stredovemu zlozenou cajgla." tak neviem pre hoho vlastne je okrem ludi od 178-183.. (ospravdelnujem sa za chyby ale nchce sa mi po sebe citat tie hovadiny ked vy po sebe neviete skotrolovat co predavate..))

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Pevna konstrukcia vymenitelne sedlo aj ked s kopromisom v podstate skvele manipulovanie vdaka gumenym kolieskaam aj napriek cca60kg vzhlad tichy chod (ozaj skoro nepocujuci) slusny odpor aj pre velmi silne stehna.. ozaj to nema strop ) prevededenie na prvy pohlad dobre ale o tom nizsie..

Najvacsia nevyhoda je ze je podla mna max. do vysky 183-184cm konstrukcia sa tvari ze je do viac ale mojich priemernych 182 cm ja asi vrchol. Sedlovka vas dalej vlastne nepusi a uz by ste nedostatocne vystieral v najnizsej polohe koleno taktiez po vymenne sedla ho mam co najbilzsie mozne nad klukami ale ak je moc v zadu tak ten tovarny offset trie o stehna. Takze tovarny bezec je na max v predu, sedlovka je na max hore a jedine co sa da trosku nastavit na 182cm je 2-3cm hybat z lizinnou. inak sedite neprirodzene az bolestivo. Takisto dalsia konstrukcna chyba su " U riadidla" .Maju o par stupnov nedostatocny uhol a uzivatel nedokaze koli nerorodzennemu vyhnutiu zapasti vydraz viac ako par minut.. Druhy ohyb je zas uz daleko a trpia ruky a ramena takze tiez stoji za prd. Jedine co okrem nepouzitia riadidiel je pouzitelne ako tak sie zlaozenie sa na rajdy akona casovkarskej koze..lenze opat je vnutorne ucko moc siroke ale dal sa to ako tak.. drziak na flasu je moc nizko a celkom sa nartapite zo zapichunutim flase pedale su tiez nic moc (lave SPD mi nefunguje vobec) je to taka velmi uboha napodobenina ale daju sa vymenit teda vlastne som to neskusal .(neviem ci su to staandartne zavity) ale ta kosickova strana sa da pouzivat a aspon si nohy oddychnu aspon v zime od tretier.. pri mojej vyzke 182 treba vlastne mat zrazene sedlovy a riadilovy posuvny regulator co najviac k sebe sk to myslite aspon trochu vazne s treningom za 550e



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Nie som príliš športový typ, tak vždy vyhľadávam možnosti cvičenia, ktoré nie sú až tak fyzicky ani časovo náročné, ale predsa sa s nimi dá dosiahnuť želaný stav. Tento prístroj je na to ako stvorený. Funguje presne tak, ako som si myslela. Zo začiatku mi dal zabrať, ale už po týždni som si všimla, že mojej kondičke zjavne prospieva, lebo už nemám taký problém s výstupom na nejaký ten kopček a bez zbytočného zadýchania viem niekoľkokrát zdolať po sebe aj dlhšie schodisko. Vôbec neľutujem, že som si ho kúpila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2014)

- malý, šikovný, výkonný - ľahko uskladniteľný, nezaberie veľa miesta - cenovo výhodný

-



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Tento bez. pas kvalitou, cenou, funkciami, spolahlivostou zodpoveda mojim poziadavkam. Mam vsak niekolko poznamok ktore by mohli zvysit kvalitu: 1. neplatena verzia programu iRunning je skoro nepouzitelna pretoze neviete v uzivatelskom programe nastavit presne rychlost a sklon. Jeden dielik na posuvniku predstavuje vzdy inu hodnotu. 2. Zbytocne vela prednastavenych programov (99), len to zdrzuje kym sa dostanete k U1 - U3. Aj tak si nakoniec musim nastavit jeden z uzivatelskych, pretoze existujuce mi nevyhovuju (prilis pomale zaciatky). Viac by mi vyhovovalo ak by programi mali mena ako napr. "rychla chodza", "chodza do kopca", "beh do kopca" s moznostou ich upravit ak je to potrebne. 3. Uzivatelky manual je naozaj hanbou pri stroji ktory stoji okolo 1000 EUR. Obrazky rozmazane, opisy dost nezrozumitelne a navody tykajuce sa nastavenia programov podla mna ani nekoresponduju s tymto modelom. 4. Zvysenie a znizenie rychlosti o 0.1 km/h alebo 3 km/h mi nevyhovuju. 3 je vela a 0.1 je malo :). Prijal by som moznost +- 1 alebo 0.5. 5.Vypocet spalenych kalorii pri tom istom programe mojej dcere aj mne ukazalo tu istu hodnotu. Ja vsak vazim o 82 kg viac :) (40, 122). Ja tuto hodnotu nepotrebujem, ale ak to tam uz je, tak aspon trochu by sa to malo blizit realite. Ja som zatial nenasie kde by sa mohla nastavit vaha osoby ktora ten pas prave pouziva.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy chod dobre odpruzenie pas nepreklzuje ani pri tazsich osobach moznost pripojit tablet moznost uzivatelom definovaneho programu jednoducha montaz po zmontovani lahka manipulacia, premiestnenie

nekvalitny uzivatelsky manual - otrasne, rozmazane obrazky odpruzenie a nastavenie sklonu vrzga - mozno sa da namazat nemotorne ovladanie programov iRunning - neplatena verzia je velmi neprakticka vypocet spalenych kalorii bude asi len ozdoba



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Orcan

so vsetkym som vysoko spokojny a mozem to odporucit aj ostatnym/cena mohla byt aj nizsia/

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.10.2009)

nemusim behat po vonku v necasoch mozem bezat dostatocne rychlo/9-16km/h ktore zvladam/ vyhladaval som nieco kvalitne co sa tak rychlo neopotrebuje



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptical inSPORTline Austin

Austin je podľa mňa optimálna voľba pre ťažších ľudí do 150 kg za prijateľnú cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2010)

Stroj je kvalitne vyrobený, chodí hladko, digitálny počítač pracuje bezchybne.

Od výroby zabudli ľavú prednú umelohmotnú krytku na kľb ľaev tyče



Recenzia Mini stepper inSPORTline Cylina

Hladala som nieco male do mensieho bytu na ziskanie kondicie. Stepper je maly, lahko sa s nim naraba a vyborne sa na nom svici.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2016)

lahko nastavitelny, cvicenie da zabrat na stehna aj zadne partie. Pri cviceni sa da poriadne zadychat. Lahko uskladnitelny, kedze je dost maly



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky