Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Vyberal som si z viacerých značiek. Moje požiadavky boli dĺžka kroku min.40cm, kvalitné guličkové ložiská, odolná konštrukcia, možnosť si otestovať pred kúpou. Zatiaľ po niekoľkodňovom používaní som spokojný. Čas ukáže správnosť výberu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.01.2020)

tichý masívny, mal by dlho vydržať (čas ukáže) vyzerajú byť kvalitné ložiská na všetkých pohyboch jednoduchá montáž (pri jednom úkone potrebná pomoc druhej osoby) po pár dňoch cvičenia už cítiť pozitívne výsledky

dosť ťažký (daň za kvalitnú mechaniku) displej len orientačný (používam len čas cvičenia) cena sa mi zdá privysoká, reálne tak 300,- €



Recenzia Eliptical inSPORTline Daytona

- dobrá cena, - tichý chod, - zloženie prístroja nie je zložité, zvládne ho aj laik, - produkt 2 v 1, páči sa mi, že má aj sedadlo, pri cvičení sa dá aj trochu uvoľniť pri námahe, alebo využiť na zahriatie pred cvičením, odporúčam každej vekovej kategórii.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2013)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

pretože mám diagnostikovanú gonartrózu potrebovala som stroj na jednoduchú obsluhu na posilnenie svalov kolena a dolných končatín tento rotoped moje očakávania splnil,môžem posilovať aj pri televízii lebo má veľmi tichý chod,Jednoduchú obsluhu a prestavenie stupňov náročnosti zvládne naozaj každý.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.09.2016)

tichý chod jednoduchá obsluha



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Tento výrobok som kúpil manželke k meninám nakoľko ho chcela, ale využívam ho vo veľkej miere aj ja a musím povedať, že s týmto výrobkom sme maximálne spokojní obaja. Odporúčam, dobrý stepper za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.08.2014)

cena, skladovateľnosť,

nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2018)

Jednoduchá montáž, prehľadný display, ergonomický design. Funguje spoľahlivo.

K bežiacemu pásu bol aj hrudný pás na meranie tepovej frekvencie. Ešte som ho neskúšal, ale nikde nie je popísané, ako spárovať iný hrudný pás. Nie je mi jasné, či ten hrudný pás je spárovaný od výroby a nedá sa spárovať s iným, v príručke žiadna zmienka o hrudnom páse.



Recenzia Eliptical inSPORTline Panama

S eliptickým trenažérom Panama som veľmi spokojná, využívam ho rada a preto aj veľmi často, vďaka digitálnej TV a USB vstupu si počas cvičenia môžem pozrieť svoje obľúbené seriály a popritom si ani neuvedomujem že cvičím :-) pomocou programu HRC (+hrudný pás), ktorý využívam asi najviac, cvičím efektívne, lebo mi sám plynule prispôsobuje záťaž cvičenia podľa môjho aktuálneho srdcového tepu, pričom je môj tréning oveľa efektívnejší. Stroj má transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy a tichý plynulý chod, čiže je možné cvičiť kedykoľvek v noci a susedov to neruší ;-) Po cvičení mi monitor zobrazí aj všetky dôležité tréningové informácie, ako napr. spotrebu energie, hodnotu srdcového tepu, čas, vzdialenosť, spálené kalórie...čiže si to môžem každý deň po tréningu porovnávať a vyhodnocovať :-) Tento eliptical je síce drahší, ale oplatilo sa mi do neho investovať, lebo stroj je veľký, pevný a má stabilnejšiu konštrukciu, ako tie lacnejšie... podľa mňa je vhodný pre všetky vekové kategórie ;-) S kúpou tohto elipticalu som zatiaľ veľmi spokojná, používam ho už skoro 3 mesiace.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2012)

USB vstup - prehrávanie filmu, hudby, fotografií :) digitálna TV HRC program - prispôsobenie záťaže aktuálnej tepovej frekvencii + hrudný pás je súčasťou balenia elektronické ovládanie záťaže tichý a plynulý chod, transportné kolieska, možnosť vyrovnania nerovnosti podlahy LCD monitor zobrazujúci všetky tréningové informácie

slabá anténa na TV signál



Recenzia Vzduchový veslovací trenažér inSPORTline Kobuko

Stroj sme raz dva postavili s manželom behom polhodiny. A potom už sme makali. Pre manžela je to vraj slabá záťaž takže ak chcete silnejšie asi voľte vodný. Inak stroj funguje perfektne :) dat 500 je celkom fuška :D

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2020)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

celková spokojnosť s výberom, odporúčam do domácnosti, dobrý pomer kvalita/cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2015)

veľká bežiaca plocha, tichý, dostatočne tlmí nárazy, mám v paneláku so stále nespokojnými susedmi pod a je to ok

slabý návod na používanie prednastavených programov, občas pri zapnutí vyhodí poistky



Recenzia Rotoped inSPORTline Quiet

Ináč by ten bicykel bol fajn !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2009)

tovar prišiel poškodení a chýbajú súčiastky.Volal som na reklamacie,ale chlapík bol na obede.Tak som mu nechal moje tel.čislo a viac sa už neozvali.keby som nebol dosť šikovný dodnes by som sa asi nebicykloval.Myslel som ,že ste viac profesionálnejší.A ešte niečo.Do poznámky som dal dodanie po 15 hod a prepravca mi už o 9 hodine volal kde som.Ďalšie mínus.S pozdravom Novosad.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Neblin

Vynikajúci chodecký pás. V prípade, že ste v rekonvalescencii po operácii a chcete rehabilitovať v domácich podmienkach, je toto skvelý pomocník. Dodávaný je so zrozumiteľným návodom vrátane konkrétnych odporúčaní na údržbu. Kupované v insportline - odporúčam pre nadštandardnú záruku a servis doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.09.2020)

Rýchlosti prispôsobené chôdzi Oporné postranné bradlá Jednoduché ovládanie Kolieska v prednej časti Pevné materiály Jednoduchá montáž podľa návodu

Váha cca 46 kg, to je ale pochopiteľné



Recenzia Vibro - masážna doska inSPORTline Fresia

Tento produkt som vyskusala v kozmetickom salone a velmi mi pomohol pohnut sa s vahou a kondickou. Tato plosina je akurat do bytu. Uz som ju odporucila a aj dala odskusat.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.08.2012)

Velmi dobry do bytu, dobre masiruje



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Eliptický trenažér je naozaj kvalitný, mohutnej konštrukcie a skutočne veľmi tichý. Disponuje displejom s programovým vybavením android. Ako nevýhodu vidím v tom, že to neobsahuje žiadnu aplikáciu o histórii cvičení s celkovým vyhodnotením. Je možné síce nastaviť 4 užívateľov ale ako som uviedol - bez ukladania dát o cvičení. Napriek tomu trenažér sám o sebe splnil moje očakávania a najmä to, že som po cvičení nemal žiadne problémy s bolesťami kolien príp. kotníkov ako pri behu.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2020)

kvalitné prevedenie, mohutná konštrukcia veľmi tichý nastaviteľná dĺžka kroku multimedialne pripojenie cez WIFI

slabšie programové vybavenie pre mňa trochu nevhodne umiestnený držiak na vodu



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Julisa

Zatiaľ plošinu využívame krátko,ale i tak sme obaja s manželom nadšení. Sme už dôchodcovia a tento stroj nás krásne vymasíruje-milujeme ho :D

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.07.2020)

O žiadnej nevýhode nemôže byť reč,pokiaľ bude pracovať a nebude poruchový.



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia Eliptical inSPORTline Drive

produkt som si vybrala kvôli cvičeniu doma pred telkou, je super na nabratie kondičky a zhodenie nejakého kilečka

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2013)

cvičenie v pohodlí domova, oceňujem prídavné kolieska na ľahké premiestňovanie po dome, taktiež tichý chod pri cvičení

nič



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Odporúčam na zimné mesiace, kedy nie je možnosť na rekreačné športovanie, vhodný po úrazoch, pri chorobách polyneuropatie dolných končatín, pre ženy - nešportovkyne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.10.2015)

Cena, jednoduchá manipulácia, vzhľad



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Kvalitný výrobok za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2011)

dobrá ergonómia stroja dostatočné možnosti nastavenia sedadla vyhovujúci rozsah záťaže tichý chod dobrý pomer cena/kvalita

Pri preprave sa poškodil kryt (dve praskliny). Myslím, že táto časť stroja mala byť v balíku lepším spôsobom chránená.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2010)

zatial sa mi to zdá dobrý tichý stroj a do cvičenia je zapojené skoro celé telo ,lebo po 10 tich dňoch cvičenia už poznať úbytok na váhe a človek je ohybnejší je to super mašina len treba cvičiť



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

sme velmi spokojni s vyberom. pouzivame ho denne ja aj manzel, takze je v prevadzke cca 2hod denne. jedina nevyhoda je, ze nam vyhadzuje poistky. budeme to musiet riesit s elektrikarom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy lahko sa ovlada odporucam aj do bytu



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Mini stepper inSPORTline Cylina

Hladala som nieco male do mensieho bytu na ziskanie kondicie. Stepper je maly, lahko sa s nim naraba a vyborne sa na nom svici.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2016)

lahko nastavitelny, cvicenie da zabrat na stehna aj zadne partie. Pri cviceni sa da poriadne zadychat. Lahko uskladnitelny, kedze je dost maly



Recenzia Twist stepper Spartan

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky