Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Fitness stroje recenzie, recenzie fitness strojov

Fitness stroje - recenzie zákazníkov

Vyberte si fitness stroj podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Fitness stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Spokojnosť. Trénujeme celá rodina

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2018)

Zatiaľ som spokojná, mám rotoped krátko. Začínam bicyklovať po operácii bedrového klbu. Je ideálny pre mňa ako dôchodkyňu. Prijateľná cena, technické parametre i vzhľad.

Montáž nie je veľmi jednoduchá pre laika,ale trošku sme sa "potrápili" a výsledok bol ok.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Twist stepper inSPORTline

Vacsina hypermarketovych ministeperov sa po par mesiacoch pomerne casteho pouzivania rozpadla a to aj pod 60kg clovekom. Tato konstrukcia vyzera uz na prvy pohlad odolnejsia. Mam trochu pochybnosti ako dlho by zvladal tych hranicnych 100kg, ktore garantuje vyrobca, ale cloveka okolo 70kg uplne v pohode.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2013)

Robusny, vydrzi aj kazdodenne cvicenie.

--



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Delta

Na domáce použitie úplne stačí. Úplna spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2009)

Dostal som to, čo som očakával. Je to podrobne zverejnené v internetovom obchode pri tovare. Jednoduché zloženie. Tichý chod.

Mám ho iba zopár dní, takže zatial nič.



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Eliptical inSPORTline Tucson

odporúčam dalším žienkam domácim.... cena je veľmi výhodná oproti kamenákom-a hlavný rozdiel v kvalite výrobku....

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2010)

som obyčajna žena , ktorá sa rozhodla cvičiť v domácich podmienkach na tomto stroji.... je vynikajúci , okrem mna sa rozhodli čvičiť na nom aj moje deti je tichý , možem na nom šliapať aj neskoro večer-susedia sa nemaju na čo sťažovať

nemám nič



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Aregon

adekvatny pomer kvalita cena

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

Výrobok ma veľmi pekné prevedenie, dobre sa na ňom cvičí... Pre amatérov dobrý, ale pre športovcov predsa niečo kvalitnejšie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2014)

Dobré funkcie Pre amatérov a ľudí, ktorý chcú schudnúť sa hodí Pekný dizajn Veľa funkcií



Recenzia Rotoped inSPORTline Tulsa

Vynikajuci rotoped ako stvoreny pre ludi, ktori sa chcu udrzat mierne fit/schudnut bicyklovanim pri pozerani filmov/tv bez toho, aby museli vynakladat extra fyzicku namahu. Nic pre ludi hladajucich hocijako narocnejsi aerobny trening.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2011)

Velmi tichy a pohodlny rotoped.

4kg kotuc z tohto rotopedu urcite nerobi nieco pre sportovcov, ktori si potrpia na skutocny sportovy vykon s nalezitou zatazou.



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

nevedel som vytiahnuť poistku, ktorou sa bicykel rozkladá a skladá, musel som ju vybiť kladivom, potom som zistil, že nešla von preto, ze bola ohnutá, ale vyklepal som ju kladivom a problém už nieje (keby som háklivejší, tak to pošlem na reklamáciu, ale keď si to človek vie spraviť sám, tak prečo nie...)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.09.2017)

tichý spratný



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Manželka je s ním veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2020)

Dobre sa na ňom cvičí Možnosť zmeniť pozíciu nášľapov v závislosti od výšky človeka Tichý Robustný

Trochu zložitejšia a zdĺhavejšia montáž, ale nič také, čo by sa nedalo zvládnuť.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2020)

veľmi skladný veľa možností konfigurácie dobrá regulácia odporu dlhá dráha pre sedenie

nesprávne meranie tepu u žien zložitejší prechod cez menu počítača nutnosť mať blízko elektrickú zásuvku



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota

Zatial mam na pristoji "ujdene" len 2 hodiny,takze moj nazor nemoze byt uplne objektivny.Ale tak vseobecne: -Pomer cena/kvalita vyborny; -tichy chod; -navod na montaz zrozumitelny-k stroju je dodane vsetko potrebne naradie na montaz. Niektore sroby ale hladajte priamo na pristroji,nie v krabicke s ostatnymi srobmi. - vhodny podla mna pre nenarocneho zakaznika,ktory si chce 30min denne rekreacne "zasportovat" (mne vyhovuje:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.01.2014)

-tichy chod -pomer cena /kalita vyborny -pohyblive aj pevne drziaky na ruky

-Olupujuca sa farba na kovovej konstrukcii (vidno hrdzavu cast).Mozno len vadny kus (cakam na reakciu predajcu). -vyhradte si dostatok casu na montaz.navod je dobre spracovany,ale chce to trpezlivost (cca 2 hodiny)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Mini stepper inSPORTline Cylina

Hladala som nieco male do mensieho bytu na ziskanie kondicie. Stepper je maly, lahko sa s nim naraba a vyborne sa na nom svici.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2016)

lahko nastavitelny, cvicenie da zabrat na stehna aj zadne partie. Pri cviceni sa da poriadne zadychat. Lahko uskladnitelny, kedze je dost maly



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Eliptical inSPORTline Atlanta White

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Eliptical inSPORTline Trenton

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2010)

- nezaberá veľa miesta - môžem cvičiť doma (kedykoľvek mi vyhovuje, bez nežiaducich divákov, v oblečení a tempe aké mi vyhovuje, - tým, že ho mám "na očiach" aspoň trochu cvičím, lebo doposiaľ som sa nedokázala prinútiť ku cvičeniu - spokojnosť s prehľadom a údajmi o výrobkoch, našla som tam všetko čo som potrebovala vedieť.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Eliptical inSPORTline Air I.

Tento stroj je vynikajúci pre zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva, veľmi dobre sa mi na ňom cvičí , nezaberá veľa miesta a môžem cvičiť kedy chcem.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2012)

Je vynikajúci na zlepšenie kondície a na posilnenie svalstva.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Recumbent inSPORTline Nahary

Výrobok som si poskladal bez problémov sám. Jednotlivé stupne obtiažnosti sú dobre odstupňované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.02.2019)

ľahký nástup a výstup aj pre človeka s obmedzeným pohybom najvyššia rýchlosť dá celkom zabrať mohutná konštrukcia zabezpečuje stabilitu kolieska ľahkú manipuláciu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.02.2019)

Stabilný Mohutný Celkom tichý Dostatok programov a nastaveni S kúpou som spokojná Určite odporúčam

Jedinou nevýhodou je že sa nedá tlmiť zvuk tlačidiel. Ale na funkčnosť prístroja to nemá žiaden negatívny vplyv



Recenzia Eliptical inSPORTline Austin

- dobrý posilňovací stroj nielen na domáce použitie, precvičí celé telo, hlavne od pásu dole :-) - len to chce pravidelne cvičiť. - stroj je naozaj veľmi tichý a vôbec ho nepočuť, v kľude sa dá pri športovaní pozerať TV - na stroji sa dobre (pohodlne) cvičí, u iných podobných strojov som sa musela so svojou výškou (161) "nepatrne" predkláňať...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2010)

- moderný dizajn - naozaj tichý a plynulý chod - dobre ovládateľný a čitateľný computer - meranie pulzu je dobre vyriešené na pohyblivých rukovätiach (aj ja i keď mám 161 cm ich v pohode dočiahnem - u iných strojov to bolo vždy príliš vysoko pre mňa)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Som úplný amatér, bez skúsenosti so strojmi na posilňovanie. Kúpil som si tento trenažér, aby som načisto nespuchol počas krízy na homeofficoch. Zatiaľ som na ňom odcvičil len tri rána. Pod nami bývajú dôchodcovia, ktorým vadí aj to, že chodíme po dlážke. Zatiaľ sa nesťažovali, lebo som preventívne dokúpil aj protišmykovú podložku. To odporúčam každému. Zjavne je to stroj pre začiatočníkov a 85 kilové lemry s veľkým pupkom ako som ja, takže ak si tiež taký, hurá do toho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.04.2020)

cena nízka hlučnosť skladnosť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

S predchádzajúcim lacnejším rotopedom inSPORTline Rapid som bola oveľa spokojnejšia ale už bol vyjazdený. Tento som kupovala na základe skúsenosti s predchádzajúcim a na základe recenzii. Mal mať vyslovene supertichý chod. Ani to sa mi nepotvrdilo. Ja mám totiž rotoped v obývačke naproti telke a pozerám na ňom správy a opäť ako pri predchádzajúcom musím zvyšovať hlasitosť na televízore, pretože rotoped nie je supertichý.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2019)

Mala som 10 rokov podobný rotoped inSPORTline Rapid a chýba mi nastaviteľnosť riaditiek, tie predtým sa dali pretočiť dopredu a dozadu sedadlo je pre vyslovene tučných ľudí široké a ploché, bohužiaľ ja mám len 59 kg a primerane tomu veľký zadok. Toto je nevýhoda rotopedov, že sa tam nedá vybrať iné sedadlo a nastaviť sklon dopredu a dozadu.



Zdieľajte článok


Odporúčame fitness stroje






Novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky