Kúpiť fitness stroje – e-shop

Sprievodca výberom
fitness strojov


Fitness stroje  >  Rodina trenažérov inSPORTline inCondi už číta 10 mien. Prepojíte ich s tabletom

Rodina trenažérov inSPORTline inCondi už číta 10 mien. Prepojíte ich s tabletom

Medzi najpredávanejšie trenažéry sa pred Vianocami zaradili novinky zo stajne inSPORTline. Trenažéry inCondi vynikajú moderným dizajnom, kvalitným spracovaním a prepojením s modernými technológiami.

Popredný slovenský importér a predajca fitness potrieb zaokrúhlil počet inCondi trenažérov na rovných desať. Nájdete medzi nimi rotopedy, bežecké pásy, eliptické trenažéry aj recumbent.

Rotopedy inSPORTline inCondi - klasika v modernom prevedení

Vybrať si môžete z dvoch modelov - UB600i a UB40i. Lacnejší je druhý menovaný, ktorý kúpite za necelých 364 €, UB600i je o polovicu drahší.

Drahší model je robustnejší a má výrazne vyššiu nosnosť (200 kg oproti 150 kg lacnejšej varianty). Má tiež ťažšie záťažové koleso a viac funkcií - napr. Body Fat program (zmeranie telesného tuku), alebo Recovery program (orientačný test telesnej kondície).

Bežecké pásy inSPORTline inCondi - prebehnite sa po celej planéte

Nebaví Vás behať na bežeckom páse? Možno na neho zmeníte názor s pásmi inSPORTline inCondi. Tie Vás vďaka prepojeniu s tabletom a aplikáciami pre systémy iOS aj Android prenesú do veľhôr, alebo svetových metropol. Všetko môžete prechádzať na Google Street View.

Bežecké pásy inCondi ponúka insportline rovno tri, v cenovom rozpätí od 800 € až po viac ako 1700 €. Za najvyššiu cenu kúpite skvelý stroj - Bežecký pás inSPORTline inCondi T5000i.

Bežecký pás inSPORTline inCondi T5000i

Jedná sa o profesionálny bežecký pás pre komerčné využitie, alebo pre náročných užívateľov. Má 99 prednastavených programov, meranie tepovej frekvencie v rukovätiach riadidiel a meranie tuku v tele. Robustná konštrukcia a tichý motor zaistí bezproblémový chod prístroja po dlhú dobu. Vďaka svojej odolnosti je určený pre intenzívne používanie.

Už štyri eliptické trenažéry prepojíte s tabletmi

inSPORTline ďalej ponúka celé kvarteto obľúbených eliptikalov, ktoré novo prepojíte s aplikáciami pre tablety Apple iPad, alebo na systéme Android. Kúpite ich za ceny od 540 do 730 €. Líšia sa nosnosťou, počtom funkcií a dizajnom.
Najpredávanejším nie je ten najlacnejší, ale "zlatá stredná (drahšia) cesta" - Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i. Ten kúpite za cca 650 €.

Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Je elektronicky ovládaný, s dostatočnou nosnosťou 150 kg a 7 kg záťažovým kolesom znesie bez problémov aj intenzívny tréning. Skvele na ňom pretiahnete celé telo a cvičenie Vás vďaka prepojeniu s aplikáciami na Vašom tablete bude konečne baviť!

Zdieľajte článok



Odporúčame fitness stroje






Ďalšie novinky

Strečing a regenerácia na crossovom trenažéri

Cross trenažér nie je len fitness, alebo posilňovací stroj. Je to aj efektívna pomôcka na rozohriatie tela pred cvičením a posilňovaním. A dá sa na ňom skvele pretiahnuť aj po cvičení.

všetky novinky